`

 

 

 

Inschrijven bij Unique

Vond je de perfecte vacature niet meteen of kun je geen keuze maken? Wil je dat wij een baan voor je zoeken op basis van je cv en motivatie? Doe dan een open sollicitatie en schrijf je daarmee vrijblijvend online in. We kijken dan samen welke baan het best bij je past.

1. Cv

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV waar je een foto in opgenomen hebt verleen je daarmee toestemming aan Unique en de aan haar verbonden werkmaatschappijen om je foto in het systeem op te nemen en zo nodig te verstrekken aan een (potentiële) opdrachtgever.

Vorige stap
Volgende stap

2. Persoonlijke gegevens

Vorige stap
Volgende stap

3. Beschikbaarheid

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling en worden verwerkt overeenkomstig het Nederlandse Privacy Statement van USG People Holdings BV. Om je zo goed mogelijk te bemiddelen worden jouw gegevens geautomatiseerd verwerkt en vindt er deels geautomatiseerde besluitvorming plaats. Meer informatie staat in het Privacy Statement.
Vorige stap

Dit zeggen andere mensen over Unique

Ron Stempher artikel

Unique ervaringen van Ron

Ron is teamleider bij Monuta
"De samenwerking met Unique is goed, en als het even wat minder gaat dan hebben we daar contact over. Eén keer per kwartaal evalueren we. Unique denkt mee en dat is positief."
Patrica Broekema

Unique ervaringen van Patricia

Patricia werkt als Callcenter medewerker bij Monuta
"Ook om de sfeer neem je de beslissing om ergens te gaan werken. Het was er gemoedelijk, ik zag dat het geen lopende band werk was, het leek wel een huiskamer."
Jacky Aerts trans2

Unique ervaringen van Jacky

Jacky werd via Unique stewardess bij Transavia
"Je kunt alleen spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan. Bereik je doel en maak tegelijk heel veel mee."
Marion Jansen website

Unique ervaringen van Marion

Marion werkt via Unique bij H&M
"Ik werk in een leuk team en ben altijd op de hoogte van de mode. Als er weer iets nieuws voorbij komt dan denk ik: dat is leuk! We mogen ook zelf bestellen en zelfs winkelen."
Unique ervaringen Linda werkt bij ABN AMRO

Unique ervaringen van Linda

Linda werkt via Unique bij ABN AMRO
"Al op de eerste werkdag voelde ik het groen en geel van ABN AMRO. Daarna was geen dag hetzelfde."
Unique ervaringen - Gerjan werkt bij ABN AMRO

Unique ervaring van Gerjan

Gerjan werkt via Unique bij ABN AMRO
"Je ontmoet een mix van mensen. Helpt mensen verder en hoort tegelijkertijd mooie verhalen. En als dat allemaal goed gaat, dan word je beloond met een hoog cijfer voor je klantcontact."
`