De weg naar die baan

Bij Unique is je cv niet langer leidend. We willen namelijk weten wie jij bent. In deze 4 stappen gaan we daar samen achter komen. Na ontvangst van jouw gegevens en vragenlijst, neemt één van onze consultants telefonisch contact met je op. Ben jij klaar voor je volgende stap?

 • 1
  Je wordt doorgelinkt naar een pagina van Jobrock om de vragenlijst en je gegevens in te vullen. Nadat wij je vragenlijst en je gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Wij streven ernaar om dit binnen 48 uur te doen!
 • 2
  Je maakt kennis met een consultant in een telefoongesprek van ongeveer een halfuur. In dit gesprek ontdekken we wie jij bent als persoon, wat je kwaliteiten zijn en waar je wensen behoeften liggen.
 • 3
  De consultant gaat op zoek naar de baan die net zo Unique is als jij. Zodra we jouw droombaan hebben gevonden, leggen we je profiel voor bij de werkgever. Hebben we een match? Dan worden jullie aan elkaar voorgesteld.
 • 4
  Is de werkgever net zo enthousiast? Dan is het tijd om te je contract te tekenen. Unique voorziet je van alle documenten die je nodig hebt. We willen immers dat je goed voorbereid aan je nieuwe uitdaging begint.

Meer over inschrijven bij Unique

Na het klikken op de button "Schrijf je in" word je doorgelinkt naar een pagina van Jobrock om de vragenlijst en je gegevens in te vullen. Nadat wij je vragenlijst en je gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Wij streven ernaar om dit binnen 48 uur te doen!
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.