Omdenken én kansen pakken

Download onze trendpaper

Omdenken én kansen pakken

Ontdek de nieuwe trendpaper van Unique

Er liggen momenteel genoeg uitdagingen op de arbeidsmarkt en dat dwingt je bijna om het roer rigoureus om te gooien, maar hoeft dat ook? Wij grijpen uitdagingen met beide handen aan. In deze trendpaper kijkt Unique vooral naar welke kansen er uit de uitdagingen vloeien. Met het centrale thema: diversiteit en inclusiviteit - hoe kijken wij verder?

Omdenken én kansen pakken

In onze laatste trendpaper Flexibel & waardevast gaven we ons advies over de hervorming van de arbeidsmarkt volgens de SER. Nu gaan we een stap verder. Hoe we nemen afscheid van tradities en verwerken we nieuwe inzichten in onze ideeën en oplossingen? 

Bijvoorbeeld door het traditionele cv loslaten, evenals de vastomlijnde functieprofielen, zodat we écht kunnen focussen op talent en skills. En zoomen we in op hoe maatwerk bieden aan flexmedewerkers, bijdraagt aan een sterkere verbinding. 

In deze trendpaper laten we graag zien hoe dat mogelijk is. Aan de hand van concrete voorbeelden, interviews met klanten en resultaten uit onderzoeken wordt duidelijk hoe we de arbeidsmarkt nog mooier, toegankelijker, flexibeler, inclusiever en meer op maat kunnen maken.

 

Download hier vrijblijvend de trendpaper

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Uit ons onderzoek blijkt dat:

40% van de bedrijven ziet diversiteit vooral als een kwestie van naleving, terwijl 83% van kandidaten het juist ziet als een overweging bij sollicitaties of acceptatie van een baan.

 

Hoe kunnen we je verder helpen?

Heeft u vragen over het onderzoek of wilt u direct een vacature plaatsen? Onze collega's helpen u graag.