Employer branding tools

De employer branding tools van Unique helpen je in een belangrijke fase van het recruitmenttraject.
Met deze tools zet je jouw organisatie goed op de kaart. Zodat getalenteerde kandidaten, die perfect aansluiten bij jouw vacatures, meteen bij jouw organisatie willen werken.

icon-vacaturedetail-WatWeBieden

  Jobboards

Jobboards zijn partijen die vele vacatures verzamelen via derde partijen. Bij de bekende jobboards betaal je doorgaans een vergoeding om vacatures te kunnen plaatsen. Plaats je een vacature via Unique, dan zorgen wij ervoor dat jouw vacature automatisch op de juiste, grote en kleine jobboards geplaatst wordt.

Lees meer

Jouw vacature plaatsen we op prominente jobboards, zoals LinkedIn, Monsterboard en Nationalevacaturebank.nl.
Maar we werken ook veel samen met specialistische jobboards, waardoor we kandidaten met specifieke kwaliteiten - bijvoorbeeld, finance, marketing, techniek of public - kennis laten maken met jouw vacature en organisatie.

Alleen de beste kandidaten

Met de juiste afstemming van grote, kleine en niche-jobboards vinden we de beste kandidaten uit de markt. Hiermee vinden onze consultants altijd een kandidaat die de vacature optimaal kan invullen.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op.

icon-vacaturedetail-WatWeBiedenDe Culture Scan kijkt verder dan een cv

Niet de vacature, maar de werksfeer en bedrijfscultuur zijn belangrijk om ergens te komen werken, en te blijven.
De Culture Scan voorkomt verrassingen. Hiermee brengen we de cultuur en kernwaarden van jouw organisatie of specifieke team in beeld. Samen met de Mentality Match - die alle kandidaten van Unique doen - maken we een betere match. Op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek dat aan deze methode voorafging.

Lees meer

Werksfeer is van groot belang

De werksfeer of bedrijfscultuur is voor het gros van de werknemers een van de belangrijkste reden om bij een bedrijf te gaan werken, te blijven of juist op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Daarom is een goede match tussen enerzijds de mentaliteit en kernwaarden van de kandidaat, en anderzijds de bedrijfscultuur van jouw organisatie zeer belangrijk voor een optimale samenwerking.

Je zoekt tenslotte een nieuwe collega met de juiste competenties, maar ook één die goed bij de organisatie past. Want hoe goed een kandidaat ook lijkt, een kandidaat die niet in de bedrijfscultuur past zal minder goed presteren en misschien zelfs een negatief effect op de afdeling of organisatie hebben.

Unique matcht daarom ook op cultuur

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe collega wel in het team past, ontwikkelde Unique de Mentality Match voor kandidaten, en de Culture Scan voor organisaties. De resultaten van deze twee tests zorgen samen voor een optimale match tussen jou en jouw nieuwe collega’s.

Mentality Match kijkt verder dan alleen een cv

Alle kandidaten van Unique doen de Mentality Match. Bij het werven en selecteren van jouw nieuwe collega kijkt Unique namelijk niet alleen naar het cv. We willen weten wie onze kandidaten zijn als mens, als werknemer. Hoe staan zij in het leven en wat vinden ze écht belangrijk in hun werk?

De Culture Scan brengt de cultuur in beeld

Door jouw collega’s de Culture Scan te laten doen krijgen we een helder beeld van de cultuur en het waardenpatroon van jouw team of bedrijf. Dat kan verrassende inzichten opleveren. En het helpt ook in een effectievere werving van kandidaten. Zodra we weten welk Mentality milieu goed in de organisatie past, stemmen we daar de vacatureteksten op af. We weten tenslotte wat de verschillende Mentality milieus graag in de vacatureteksten lezen. Omdat we ook weten hoe de verschillende milieus naar banen zoeken kunnen we daar ook onze wervingsmethoden op afstemmen. Op deze manier vindt Unique een collega die echt bij jouw bedrijf past.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op.

icon-vacaturedetail-WatWeBieden

E-mailings voor snel, gericht en groot bereik

Zet e-mailbestanden in om ineens onder de aandacht te komen bij een grote groep geïnteresseerde kandidaten. Unique beschikt over een uitgebreide database met kandidaten die we mogen benaderen met interessante vacatures.

Lees meer

Onder de aandacht komen met jouw organisatie via een mailing?
Unique beschikt over een uitgebreide database met kandidaten die volledig compliant is en voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Unique neemt al het werk uit handen, denk aan een responsive opmaak, beeldmateriaal, content.

Achteraf maken we een rapportage op die inzicht geeft in de resultaten.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op.

icon-vacaturedetail-WatWeBiedenBedrijfsvideo

Bied nieuwe collega's een optimale kijk in jouw organisatie met een professionele bedrijfsvideo.
Vóórdat medewerkers solliciteren bepalen ze eerst wat hun eerste indruk is van een organisatie. Wat is de cultuur van een bedrijf of afdeling, en hoe ziet een werkplek eruit? Of, wat vertellen collega's over het bedrijf, een werkdag of de koffie?

Lees meer

Maak een bedrijfsvideo voor je website, werkenbij-pagina of als extra wervingsmiddel voor je vacature(s). En laat zien waarom sollicitanten bij jouw organisatie willen solliciteren. Bijvoorbeeld als je vaker meerdere vacatures hebt op één afdeling.

Schakel Unique in voor het maken van de video. Wij werken samen met specialisten. En overtuig met een perfecte eerste indruk van jouw organisatie.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

icon-vacaturedetail-WatWeBiedenTopvacatures

Nóg meer aandacht voor jouw vacatures, op de homepage van Unique.

Topvacatures staan tijdelijk prominent op onze website en vallen daardoor direct op bij sollicitanten die onze website bezoeken. Waarom dan niet die van jouw organisatie? Slechts vier vacatures tegelijk geven wij een podium op onze homepage. Neem cntact op en vraag meteen hoe Unique ook van jouw vacature een topvacature maakt.

Ik wil meer weten over Topvacatures.

Wil je meer weten?

Wij doen net dat beetje meer. Lopen een stapje harder dan anderen. Voor jou, voor onze kandidaten en voor onszelf. Want wij zijn pas tevreden als de match tussen organisaties en kandidaten optimaal is.