Werkenbij-pagina ontwikkelen

Geef toekomstige collega’s een perfecte eerste indruk van jouw organisatie. Dankzij een eigen werkenbij-pagina, ontwikkeld met jouw kennis van de organisatie, samen met onze expertise van de markt.

Waarom een werkenbij-pagina?

Een werkenbij-pagina biedt een eigen podium om jouw organisatie optimaal in beeld te brengen. Daarmee spreek je de juiste kandidaten aan op de manier die past bij jouw organisatie. Kandidaten zien alle vacatures bij jouw organisatie in één overzicht, zonder afgeleid te worden door vacatures van andere organisaties.

Enkele voordelen op een rij:

  • Precies de juiste informatie voor uw doelgroep
  • Geoptimaliseerd voor conversie
  • Altijd inzicht in uw statistieken
  • Volledige aandacht voor jouw organisatie en vacatures
  • Solliciteren is eenvoudig

Weten hoe wij jouw werkenbij-pagina ontwikkelen? Klik op 'lees meer'.

Lees meer

Jouw werkenbij-pagina in twee stappen

Stap 1. Samen bespreken we welke informatie op de werkenbij-pagina moet komen

We willen alles weten over jouw organisatie. Welke vacatures zijn er? Wat is er vooral bijzonder aan de organisatie? Hoe ervaren huidige collega’s het werk? En het belangrijkst, waarom zouden kandidaten moeten solliciteren op de vacatures bij jouw organisatie. Uiteraard ontvangen we dan ook graag praktische zaken zoals informatie over de huisstijl, fotomateriaal, filmpjes, reviews en content.

Stap 2. Ontwikkelen werkenbij-pagina

Wij ontwikkelen de werkenbij-pagina, maar uiteraard in goed overleg. De opmaak en inhoud moeten goed bij jouw organisatie passen, dus als er wijzigingen zijn dan horen we dat graag.

Jouw eigen werkenbij-pagina ontwikkelen

Wil je meer weten?

Wij doen net dat beetje meer. Lopen een stapje harder dan anderen. Voor jou, voor onze kandidaten en voor onszelf. Want wij zijn pas tevreden als de match tussen organisaties en kandidaten optimaal is.