Talent werven

Het werven van nieuw talent laat je over aan Unique. We maken de beste match tussen kandidaten en vacatures. Gebruiken geavanceerde tools, de beste wervingskanalen, arbeidscommunicatie en doelgroepanalyses.

Doelgroepanalyse

Iedere vacature heeft een eigen doelgroep. En iedere doelgroep moet op zijn eigen manier benaderd worden. Hoe bereik je sollicitanten die passen bij die specifieke vacature, afdeling of jouw organisatie? Maak gebruik van de doelgroepanalyse van Unique. Aan de hand van uitgebreide data-analyses ontwikkelden we doelgroepkaarten voor iedere functie.

Lees meer

Aan de hand van deze doelgroepanalyses geven we advies over de beste manier van werven, per doelgroep. Over de kanalen waarop kandidaten actief zijn: zoals social media, netwerkbijeenkomst of bijvoorbeeld jobboards. Maar ook over de specifieke informatie die jouw doelgroep terug wil zien in een vacature. Zoals (secundaire) arbeidsvoorwaarden, salaris, werkgarantie of de mogelijkheden om parttime te werken. De doelgroepanalyses van Unique geven ten slotte het inzicht dat nodig is om de perfecte vacature te schrijven.

De VacatureScan: zorg voor de ‘klik’ met goede kandidaten

Schrijf je een vacaturetekst met alleen de informatie die nodig is, in de hoop dat er een aantal kandidaten solliciteren? Of schrijf je de vacature zodanig dat die de perfecte kandidaat aanspreekt?

Voor het grootste deel van de werknemers is de werksfeer of bedrijfscultuur de belangrijkste reden om te blijven, of om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Daarom is een optimale ‘klik’ tussen de kandidaat en jouw organisatie ontzettend belangrijk. 

De VacatureScan geeft inzicht in de perfecte kandidaat voor de vacature en organisatie. We kijken niet alleen naar wat de kandidaat moet kunnen, maar ook of iemand past in het team en bij de bedrijfscultuur.

Lees meer

Hoe de VacatureScan werkt

De VacatureScan geeft inzicht in jouw cultuur. Op een afdeling of binnen jouw organisatie. Met dit inzicht werven wij de beste nieuwe collega's, die we vragen om de Mentality Match te maken. Lees er meteen meerr over.

Wil je meer weten?

Wij doen net dat beetje meer. Lopen een stapje harder dan anderen. Voor jou, voor onze kandidaten en voor onszelf. Want wij zijn pas tevreden als de match tussen organisaties en kandidaten optimaal is.