Unique is ISO gecertificeerd

De Corporate account units en de inhouse dienstverlening van Unique zijn ISO 9001:2​015 gecertificeerd. ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen en geeft de eisen weer die door organisaties gebruikt worden om klanttevredenheid te verhogen. Unique voldoet hiermee aantoonbaar aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving om u zo optimaal mogelijk van dienst.

Bekijk het ISO 9001 certificaat van Unique hier.

Unique is NEN 4400-1 gecertificeerd

Unique voldoet aan de NEN 4400-1 norm. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de website van Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare ondernemingen met dit keurmerk opgenomen en kunt u een actueel NEN 4400-1 verklaring van Unique downloaden. Zo weet u dat u in zee gaat met een betrouwbare partij.

Unique is lid van de ABU

Unique is aangesloten bij de ABU. De ABU (algemene Bond voor Uitzendondernemingen) is dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Aangesloten leden worden periodiek gescreend op kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is.

Certificaten en verklaringen

Hieronder kunt u alle relevante certificaten en verklaringen van Unique downloaden. Alle documenten stellen wij in PDF-formaat aan u beschikbaar. Om een PDF-bestand te kunnen lezen dient u te beschikken over Adobe Acrobat Reader. Indien dit programma nog niet op uw PC of MAC is geinstalleerd, kunt u dit hier downloaden.