Unique regelt uw vakantiekrachten

Maar vakantieperiode betekent vaak ook medewerkers die een paar weken afwezig zijn, werk dat blijft liggen en projecten die tot stilstand komen. Vast herkenbaar. Hoewel, dat hoeft niet. Ook tijdens de vakantie kan het werk gewoon doorgaan! Unique zorgt graag voor de perfecte vakantievervanging of extra krachten voor uw organisatie of afdeling. Gewoon alsof het geen vakantie is. Of het nu gaat om een productiemedewerker, administratieve flexmedewerker of een technische kracht.

Wij wensen u alvast een heerlijke vakantie.

 
Of upload hier de vacature-omschrijving

Let op, het bestand mag maximaal 1,5 mb zijn.

 

Contactgegevens

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Waarom vakantiekrachten inzetten?
De vakantieperiode staat voor de deur. Dat betekent dat u als werkgever vakantiekrachten kunt inhuren. Dit brengt financiële voordelen, met name in de kostprijs. De voordelen op een rij:

Minder opbouw vakantiedagreservering;
Geen feestdagreservering vakantiekracht;
Geen reservering voor kort verzuim.

Eerlijk over de invultermijn
Wanneer u de (vakantie)vacature achterlaat, nemen we snel contact op om de details te bespreken. We controleren eerst onze uitgebreide database om geschikte talenten te vinden. Tegelijk zetten we ook diverse online kanalen in om nog meer geschikte kandidaten te vinden. 

Wij vinden de kandidaten, u beslist
Het eindoordeel ligt altijd bij de klant. U beslist natuurlijk zelf wie u uitnodigt op sollicitatiegesprek en welke kandidaat u aanneemt.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook! Vind de vestiging in uw buurt en ga in gesprek met een van onze consultants.