shadow

Detail- en groothandel

Als u personeel zoekt voor de detailhandel of groothandel, gaat het u vooral om mensen met een flexibele instelling. Winkelmedewerkers, cassières en magazijnkrachten die op piekdagen of tijdens evenementen kunnen bijspringen. Unique helpt u daarbij. Dankzij maatwerk zorgen we ervoor dat u precies de juiste medewerkers voor uw bedrijf krijgt.

Lokale kracht door landelijke dekking

Door onze landelijke dekking voorzien we landelijke, vooral lokaal gevestigde bedrijven van de juiste mensen. Dat doen we ook nog heel snel en helemaal op maat. Bovendien kunnen wij met onze geavanceerde Planningstool uitdagende planningen snel invullen en bijsturen als uw situatie daar om vraagt. U wilt zeker weten dat de kandidaat echt bij uw bedrijf past? Daarvoor gebruiken wij de MentalityMatch™, een methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen.

Zo kunnen wij u helpen

Uitzenden en poolmanagement, maar ook payrolling en het vinden van vakantiekrachten zijn onze specialiteiten voor de detail- en groothandel. Deze structurele diensten bieden we onder andere aan Prenatal (personeel tijdens de Mama Mazzeldagen), Blokker (winkelmedewerkers) en Sligro Groothandel (diverse functieprofielen). Hoe kunnen we u helpen met onze specialistische kennis?

Plaats uw vacature of laat u terugbellen

Als u uw gegevens achterlaat via onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om antwoord te geven op eventuele vragen die u nog heeft. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen.


Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.