shadow

Detail- en groothandel

Als u personeel zoekt voor de detailhandel of groothandel, gaat het u vooral om mensen met een flexibele instelling. Winkelmedewerkers, cassières en magazijnkrachten die op piekdagen of tijdens evenementen kunnen bijspringen. Unique helpt u daarbij. Dankzij maatwerk zorgen we ervoor dat u precies de juiste medewerkers voor uw bedrijf krijgt.

Lokale kracht door landelijke dekking

Door onze landelijke dekking voorzien we landelijke, vooral lokaal gevestigde bedrijven van de juiste mensen. Dat doen we ook nog heel snel en helemaal op maat. Bovendien kunnen wij met onze geavanceerde Planningstool uitdagende planningen snel invullen en bijsturen als uw situatie daar om vraagt. U wilt zeker weten dat de kandidaat echt bij uw bedrijf past? Daarvoor gebruiken wij de MentalityMatch™, een methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen.

Zo kunnen wij u helpen

Uitzenden en poolmanagement, maar ook payrolling en het vinden van vakantiekrachten zijn onze specialiteiten voor de detail- en groothandel. Deze structurele diensten bieden we onder andere aan Prenatal (personeel tijdens de Mama Mazzeldagen), Blokker (winkelmedewerkers) en Sligro Groothandel (diverse functieprofielen). Hoe kunnen we u helpen met onze specialistische kennis?

Plaats uw vacature of laat u terugbellen

Als u uw gegevens achterlaat via onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om antwoord te geven op eventuele vragen die u nog heeft. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen.


Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.