Unique Finance

shadow

Partner in uiteenlopende financiële functies.

Wil je sparren over jouw loopbaan met een Finance specialist? Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Wij hebben interessante vacatures op mbo, hbo en wo-niveau bij diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren. Onze dienstverlening bestaat uit werving & selectie, detachering, uitzenden en interim. Onze ervaren en gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om gezamenlijk te kijken naar een passende opdracht die aansluit bij jouw wensen. Wij maken dagelijks ambities waar.

88
5500
21

Vacatures

Opdrachtgevers

consultants

img Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en ontvang interessante vacatures in je mailbox!

icon Werken via Unique Finance

img

Een financiële functie die bij je past

Gezamenlijk bepalen we je ambitie niveau en de richting van je zoekopdracht om tot een passende functie te komen. Die aansluit bij jouw loopbaan. Wij bieden diverse online trainingen zodat jij je nog beter kunt ontwikkelen tot het gewenste niveau. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het verkrijgen van PE uren door middel van het bijwonen van onze finance events.

  • Doorgroeimogelijkheden van finance medewerker tot controller
  • Loopbaan begeleiding ook met opleidingsmogelijkheden
  • De mogelijkheid om op verschillende opdrachten geplaatst te worden bij gerenommeerde klanten
  • Een ervaren consultant met actuele branchekennis als vast aanspreekpunt
  • Marktconform salaris
Wanneer wij jou aan een passende functie hebben geholpen, is het zelfs mogelijk te profiteren van verschillende schaalvoordelen. Zoals een collectieve zorgverzekering of korting op verschillende bankproducten.

icon TopwerkgeversZoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.