shadow

Vind vakantiewerk met Unique

Wil jij genieten van je zomer? Meld je dan aan om vakantiebanen via Unique te ontvangen. Met vakantiewerk via Unique spaar je voor jouw zomervakantie, festivals en terrasjes. En tegelijk doe je nuttige werkervaring op voor jouw cv.

Met vakantiewerk via Unique verdien je geld voor de rest van het jaar. Als je wilt k​un je namelijk de hele zomer fulltime werken. Niet alleen word je bankrekening aangevuld, ook je ​cv wordt uitgebreid. Je werkt bij interessante en toonaangevende werkgevers. Hierdoor investeer je ook in jouw kennis & kunde en wie weet wat dat in de toekomst kan opleveren…

BEKIJK MEER VAKANTIEBANEN


zoek zelf alvast in jouw regio
icon Topwerkgevers vakantiewerk

Nog niet gevonden wat je zocht en wil je graag hulp?
Doe dan een open sollicitatie bij Unique. Geef bij je motivatie aan dat je graag vakantiewerk wilt doen, dan zoeken we graag met je mee.

 

DOE EEN OPEN SOLLICITATIEZoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.