Schrijf je in voor deze locatie

Ben je op zoek naar de baan die net zo unique is als jij, maar weet je door het grote aanbod aan vacatures niet goed wat bij je past? Wij gaan je helpen! Door verder te kijken dan alleen het cv vinden we de baan die écht bij je past. Vul het onderstaand formulier in en schrijf je in voor arbeidsbemiddeling  bij deze Unique locatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een baan in Almere? Bij Unique Uitzendbureau Almere staan we voor je klaar. Of je nu informatie wilt over werken via Unique of direct op zoek bent naar vacatures, neem contact met ons op of schrijf je in bij onze vestiging.

Als uitzendbureau in Almere bieden wij diverse vacatures in de regio, waaronder Lelystad, Weesp, Muiden, Naarden, Bussum, Huizen en Zeewolde. Bij Unique Uitzendbureau Almere kun je eenvoudig online inschrijven of persoonlijk langskomen op onze vestiging aan de P.J. Oudweg 61, 1314 CK Almere.

Unique Uitzendbureau Almere staat klaar om jou te helpen bij het vinden van een baan die bij jou past. Wij kijken verder dan alleen jouw cv, diploma's en naam. We hebben aandacht voor jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Juist die aspecten maken jou uniek en verdienen een baan die daarbij aansluit. Als je moeite hebt om zelf de juiste baan te vinden die echt bij jou past, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Almere en gaan wij samen met jou op zoek.

Wat maakt Unique Uitzendbureau Almere uniek? Ons voordeel is onze persoonlijke aanpak en oprechte interesse in jou als individu. We luisteren naar jouw wensen en streven ernaar een baan te vinden die niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden en ervaring, maar ook bij jouw unieke persoonlijkheid.

Neem een kijkje bij onze vacatures in Almere en ontdek welke mogelijkheden wij voor jou hebben. Voor vragen en informatie kun je contact met ons opnemen via almere@unique.nl of bel 0365487400. Unique Uitzendbureau Almere is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een nieuwe baan in Almere.

Den Haag

Relatiebeheerder Overheid

Toe aan een switch binnen de arbeidsbemiddeling? Wil jij graag de diepgang zoeken op het gebied van relatiemanagement en zorg je graag voor een stabiele klantrelatie? Kom dan werken als relatiebeheerder bij Unique in Den Haag! In deze rol krijg je ve...
 • Salarisindicatie
  € 2.500 - € 2.900
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO
Lelystad

Parttime Medewerker Communicatie

Ben jij zelfstandig en verantwoordelijk? Is communicatie écht jouw ding? Dan heb ik de job voor jou!Met deze leuke en afwisselende functie ga je aan de slag met interne en externe communicatie. Je neemt het initiatief met het ophalen en uitgeven van...
 • Salarisindicatie
  € 2.400 - € 3.800
 • Uren per week
  32.0
 • Opleiding
  MBO 3/4