Vacatures van deze vestiging

Ben je op zoek naar een baan in Alphen aan den Rijn en omgeving? Dan ben je bij Unique Uitzendbureau Alphen aan den Rijn aan het juiste adres! Wij zijn jouw betrouwbare partner in het vinden van een baan die perfect bij jou past.

Unique Uitzendbureau Alphen aan den Rijn gaat verder dan alleen het bekijken van je cv en diploma's. Wij geloven dat het jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen zijn die het verschil maken. Daarom nemen we de tijd om jou echt te leren kennen en gaan we samen op zoek naar de baan die daarbij aansluit.

Ons uitzendbureau bedient niet alleen Alphen aan den Rijn, maar ook omliggende plaatsen zoals Bodegraven, Boskoop, Gouda en Zoetermeer. Met ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar in deze regio. Je kunt eenvoudig online bij ons inschrijven of een bezoek brengen aan onze vestiging aan de Hooftstraat 69 in Alphen aan den Rijn.

Wat maakt Unique Uitzendbureau Alphen aan den Rijn uniek? Wij begrijpen dat het vinden van de juiste baan soms lastig kan zijn. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces. Ons team van ervaren en enthousiaste consultants staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, je te adviseren en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. We streven ernaar om jouw zoektocht naar een nieuwe baan zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wil je direct onze vacatures in Alphen aan den Rijn bekijken? Klik dan hier. Bij Unique Uitzendbureau Alphen aan den Rijn vinden we het belangrijk dat jij de baan vindt die echt bij jou past. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via alphenaandenrijn@unique.nl of bel ons op 0172474981. We staan voor je klaar om je te helpen bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière!

Wil je weten waar onze vestiging in Alphen aan den Rijn precies gelegen is? Je kunt onze locatie vinden aan de Hooftstraat 69, 2406 GE Alphen aan den Rijn. Klik hier om ons te vinden op Google Maps.

Gouda

Administratief Medewerker

Je komt in ons Administratie-team, waar je met 11 collega's zorgt voor een vlotte gang van zaken voor onze instroom- en mobiliteitsdiensten. Omdat er een vacature is, zijn er kansen voor jou! Je combineert administratieve taken met klantcontact, wat...
 • Salarisindicatie
  € 2.500 - € 2.700
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 1/2
Alphen aan den Rijn

Customer Relationship Manager

Ben jij op zoek naar een klantgerichte functie in een internationale omgeving? Lees dan snel verder!In deze functie als customer relationship manager zal je het internationale team van de organisatie versterken dat gevestigd is in Alphen aan den Ri...
 • Salarisindicatie
  € 2.000 - € 2.900
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Alphen aan den Rijn

Administratief medewerker

Ben jij vanaf april beschikbaar voor een periode van ongeveer zeven maanden? Heb je administratieve ervaring en vind je het leuk om een afwisselende functie uit te voeren? Lees snel verder!Wat zijn je werkzaamheden?Inplannen van jaarlijks onder...
 • Salarisindicatie
  € 2.500 - € 3.000
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4