Vacatures van deze vestiging

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Amsterdam en omstreken dat je kan helpen bij het vinden van jouw ideale baan? Unique Uitzendbureau Amsterdam Zuid is dé partner voor jou. Wij hebben een breed scala aan vacatures in de regio, zoals in Amstelveen, Aalsmeer, Weesp, Abcoude en Badhoevedorp.

Je vindt ons kantoor op Paalbergweg 2, 1105 AG Amsterdam. Onze locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Neem gerust contact met ons op via amsterdam.zuid@unique.nl of bel ons op 0206103636. Schrijf je eenvoudig online in of kom langs bij onze vestiging. Bekijk onze locatie op Google Maps voor de beste route naar ons kantoor.

Unique Uitzendbureau Amsterdam Zuid onderscheidt zich door jouw persoonlijke talenten en vaardigheden centraal te stellen bij het vinden van een geschikte baan. Wij kijken verder dan alleen je cv en diploma's en zoeken naar functies die perfect aansluiten bij jouw unieke eigenschappen.

Wij gebruiken ons uitgebreide netwerk van lokale bedrijven en onze expertise op de Amsterdamse arbeidsmarkt. Hierdoor zijn we in staat om snel en efficiënt de best passende vacatures voor je te vinden. Bovendien bieden we persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het gehele sollicitatieproces, zodat je met vertrouwen kunt solliciteren.

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem dan contact op met Unique Uitzendbureau Amsterdam Zuid en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte baan. Schrijf je in en laat ons samen met jou op zoek gaan naar de ideale match die aansluit bij jouw unieke talenten en kwaliteiten.

Amstelveen

Receptionist tijdelijk

Wil jij graag voor 1 maand ervaring opdoen als receptionist? Kom dan werken op het hoofdkantoor van onze opdrachtgever in het bruisende Amstelveen!Als jij aanwezig bent, staat een warm welkom voorop, en jij maakt van elk bezoek een onvergetelijke...
 • Salarisindicatie
  € 16,47 - € 16,48
 • Uren per week
  24.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Amstelveen

senior secretaresse

Ben jij op zoek naar een internationaal en dynamisch bedrijf? En klaar voor een nieuwe uitdaging. Dan is senior secretaresse wel wat voor jou!Als secretaresse hou jij je dagelijks bezig met de planning en het agendabeheer van de directors en partne...
 • Salarisindicatie
  € 3.100 - € 4.300
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  VMBO
Amstelveen

Redactie medewerker parttime

Als Redactie medewerker krijg je een breed scala aan documenten onder ogen, variërend van korte blogs tot uitgebreide rapportages in Word en PowerPoint. Samen met je collega's ga je aan de slag om deze te controleren op spelling, grammatica, leesbaar...
 • Salarisindicatie
  € 2.185 - € 3.455
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4