Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een baan in Arnhem? Bij Unique Uitzendbureau Arnhem staan we klaar om je te helpen. Of je nu meer wilt weten over werken via Unique of direct op zoek bent naar vacatures, neem contact met ons op of schrijf je in bij onze vestiging.

Als uitzendbureau in Arnhem bieden wij diverse vacatures in de regio, waaronder Nijmegen, Ede, Wageningen, Elst en Zevenaar. Bij Unique Uitzendbureau Arnhem kun je eenvoudig online inschrijven of persoonlijk langskomen op onze vestiging aan het Willemsplein 37 -1, 6811 KC Arnhem.

Unique Uitzendbureau Arnhem staat klaar om jou te helpen bij het vinden van een baan die bij jou past. Wij kijken verder dan alleen jouw cv, diploma's en naam. We hechten waarde aan jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Juist die aspecten maken jou uniek en verdienen een baan die daarbij aansluit. Als je moeite hebt om zelf de juiste baan te vinden die echt bij jou rijmt, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Arnhem en gaan wij samen met jou op zoek.

Waarom zou je kiezen voor Unique bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Het voordeel van Unique is onze persoonlijke benadering en oprechte interesse in jou als persoon. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden en ervaring, maar ook bij jouw unieke persoonlijkheid.

Bekijk onze vacatures in Arnhem en ontdek de mogelijkheden die wij voor jou hebben. Neem contact met ons op via arnhem@unique.nl of bel 0263521800. Unique Uitzendbureau Arnhem is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een nieuwe baan in Arnhem.

Zwolle

Klantenservice medewerker

Wil jij graag een impact maken op de maatschappij en tegelijkertijd mensen helpen? Ben je sociaal, houd je van telefonische gesprekken én ben je oplossingsgericht? Dan is deze kans bij Vitens in Arnhem perfect voor jou!Als klantenservice medewerker...
 • Salarisindicatie
  € 15,61 - € 19
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Arnhem

SAP applicatiebeheerder

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de wereld van IT? Heb jij passie voor het beheren van een softwaresysteem? Ga jij de persoon zijn welke zich verdiept in de knelpunten en deze succesvol verbetert of oplost? Zit jij vol snel met ideeën om een...
 • Salarisindicatie
  € 4.000 - € 5.000
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  HBO
Cuijk

Systeembeheerder

Zin in een uitdagende rol waarin jouw expertise in systeembeheer wordt gewaardeerd en beloond? Ontdek onze vacature nu! Bij ons heerst een informele werksfeer waar collega's nauw samenwerken en hecht zijn, waardoor je elke dag met plezier naar je wer...
 • Salarisindicatie
  € 2.500 - € 3.200
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO