Schrijf je in voor deze locatie

Ben je op zoek naar de baan die net zo unique is als jij, maar weet je door het grote aanbod aan vacatures niet goed wat bij je past? Wij gaan je helpen! Door verder te kijken dan alleen het cv vinden we de baan die écht bij je past. Vul het onderstaand formulier in en schrijf je in voor arbeidsbemiddeling  bij deze Unique locatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een baan in Arnhem? Bij Unique Uitzendbureau Arnhem staan we klaar om je te helpen. Of je nu meer wilt weten over werken via Unique of direct op zoek bent naar vacatures, neem contact met ons op of schrijf je in bij onze vestiging.

Als uitzendbureau in Arnhem bieden wij diverse vacatures in de regio, waaronder Nijmegen, Ede, Wageningen, Elst en Zevenaar. Bij Unique Uitzendbureau Arnhem kun je eenvoudig online inschrijven of persoonlijk langskomen op onze vestiging aan het Willemsplein 37 -1, 6811 KC Arnhem.

Unique Uitzendbureau Arnhem staat klaar om jou te helpen bij het vinden van een baan die bij jou past. Wij kijken verder dan alleen jouw cv, diploma's en naam. We hechten waarde aan jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Juist die aspecten maken jou uniek en verdienen een baan die daarbij aansluit. Als je moeite hebt om zelf de juiste baan te vinden die echt bij jou rijmt, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Arnhem en gaan wij samen met jou op zoek.

Waarom zou je kiezen voor Unique bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Het voordeel van Unique is onze persoonlijke benadering en oprechte interesse in jou als persoon. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden en ervaring, maar ook bij jouw unieke persoonlijkheid.

Bekijk onze vacatures in Arnhem en ontdek de mogelijkheden die wij voor jou hebben. Neem contact met ons op via arnhem@unique.nl of bel 0263521800. Unique Uitzendbureau Arnhem is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een nieuwe baan in Arnhem.

Nijmegen

Junior accountmanager

Ben jij een gedreven en ambitieuze professional die verlangt naar een dynamische en uitdagende rol? Heb je de vaardigheden om niet alleen nieuwe zakelijke kansen te ontdekken, maar ook bestaande klantrelaties te versterken?Dan zijn wij opzoek naar...
 • Salarisindicatie
  € 2.400 - € 2.800
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO
Arnhem

Boekhouder

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen in een prettige werkomgeving? Heb je een passie voor financiële zaken en ben je altijd op zoek naar nieuwe ideeën en verbeteringen?Dan is deze functie voor jou! Lees s...
 • Salarisindicatie
  € 3.500 - € 4.500
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  HBO
Ravenstein

Magazijn medewerker

Als magazijnmedewerker beheer je de goederenstroom door het controleren van leverancierszendingen, handhaven van een nauwkeurige voorraad, uitvoeren van eerste onderhoud aan machines, en verzamelen van materialen voor projecten.Lijkt het jou leuk o...
 • Salarisindicatie
  € 2.100 - € 2.500
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO