Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een baan in Arnhem? Bij Unique Uitzendbureau Arnhem staan we klaar om je te helpen. Of je nu meer wilt weten over werken via Unique of direct op zoek bent naar vacatures, neem contact met ons op of schrijf je in bij onze vestiging.

Als uitzendbureau in Arnhem bieden wij diverse vacatures in de regio, waaronder Nijmegen, Ede, Wageningen, Elst en Zevenaar. Bij Unique Uitzendbureau Arnhem kun je eenvoudig online inschrijven of persoonlijk langskomen op onze vestiging aan het Willemsplein 37 -1, 6811 KC Arnhem.

Unique Uitzendbureau Arnhem staat klaar om jou te helpen bij het vinden van een baan die bij jou past. Wij kijken verder dan alleen jouw cv, diploma's en naam. We hechten waarde aan jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Juist die aspecten maken jou uniek en verdienen een baan die daarbij aansluit. Als je moeite hebt om zelf de juiste baan te vinden die echt bij jou rijmt, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Arnhem en gaan wij samen met jou op zoek.

Waarom zou je kiezen voor Unique bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Het voordeel van Unique is onze persoonlijke benadering en oprechte interesse in jou als persoon. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden en ervaring, maar ook bij jouw unieke persoonlijkheid.

Bekijk onze vacatures in Arnhem en ontdek de mogelijkheden die wij voor jou hebben. Neem contact met ons op via arnhem@unique.nl of bel 0263521800. Unique Uitzendbureau Arnhem is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een nieuwe baan in Arnhem.

Nijmegen

Klantenservice coördinator

Ben jij een gedreven professional met een passie voor klanttevredenheid en probleemoplossing? Wij zijn op zoek naar een dynamische klantenservice coƶrdinator die het team komt versterken. In deze rol ben jij de spil tussen de klanten en het servicete...
 • Salarisindicatie
  3.300 - 3.700
 • Uren per week
  40
 • Opleiding
  HBO
Arnhem

Marketing medewerker

Ben jij creatief en oplossingsgericht? Dan is de functie marketing medewerker echt iets voor jou! Als marketing medewerker creƫer je en beheer je content voor websites, social media en e-mailnieuwsbrieven en daarnaast vergroot jij de bekendheid, imag...
 • Salarisindicatie
  2.500 - 3.300
 • Uren per week
  40
 • Opleiding
  HBO
Arnhem

Marketeer

Ben jij de nieuwe marketeer voor onze klant in Arnhem? Voor een organisatie actief in trainingen en opleidingen zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste en ambitieuze marketeer. Ben jij creatief, oplossingsgericht en krijg jij energie van het...
 • Salarisindicatie
  2.500 - 3.300
 • Uren per week
  40
 • Opleiding
  HBO