Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Bladel is dé partner voor jouw zoektocht naar een nieuwe baan in de regio. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke functie, een vaste baan of flexibele werktijden, wij staan voor je klaar om je te helpen. Met ons uitgebreide netwerk van werkgevers en onze persoonlijke aanpak vinden wij de baan die perfect bij jou past.

Waarom zou je contact opnemen met Unique Uitzendbureau Bladel? Het antwoord is eenvoudig: wij begrijpen dat je meer bent dan alleen je cv en diploma's. Wij kijken verder, naar jouw talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen die jou uniek maken. We geloven dat een baan niet alleen moet aansluiten bij je vaardigheden, maar ook bij je persoonlijkheid. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de baan die echt bij je past.

Bij Unique Uitzendbureau Bladel bieden we een breed scala aan vacatures in Bladel en de omliggende regio, waaronder Reusel, Hapert, Eersel, Bergeijk, Vessem en Luykgestel. Of je nu wilt werken in de techniek, logistiek, administratie, zorg of een andere sector, bij ons vind je diverse mogelijkheden. Je kunt eenvoudig online bij ons inschrijven of langskomen op onze vestiging aan de Sniederslaan 57 A in Bladel. Klik hier voor meer informatie over onze locatie: Unique uitzendbureau Bladel op Google Maps.

Heb je moeite om zelf de baan te vinden die echt bij je past? Geen zorgen, wij nemen graag het zoekwerk voor je uit handen. Schrijf je in bij Unique Uitzendbureau Bladel en wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale match. We luisteren naar jouw wensen, bespreken de mogelijkheden en stellen je voor aan werkgevers die passen bij jouw profiel. We begeleiden je tijdens het gehele proces, van sollicitatie tot aan je eerste werkdag.

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Aarzel niet langer en neem contact met ons op via bladel@unique.nl of bel ons op 0497387363. Ontdek nu de mogelijkheden en bekijk onze actuele vacatures in Bladel en omgeving. Klik hier voor een overzicht van de vacatures in Bladel.

Hapert

HRM medewerker

Wordt jij er enthousiast van om met personeel in contact te zijn en blijven en ook achter de schermen ervoor te zorgen om alles in orde te maken?Jouw taken:Het updaten van personeelsdossiers;Het verwerken van de salaris- en personeelsmutatie...
 • Salarisindicatie
  € 3.200 - € 3.600
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO
Hapert

Management assistent

Vind jij het leuk en belangrijk om alles binnen een bedrijf in juiste banen te leiden? Heb jij daarnaast ervaring met ondersteuning van management teams? Lees dan verder!In deze gevarieerde rol als management assistent(e), ondersteun je het General...
 • Salarisindicatie
  € 3.000 - € 3.500
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  HBO
Hapert

Sales support medewerker

Word jij enthousiast van sales en offertes en vragen van klanten, die juist opgevolgd worden? Lees dan snel verder!Als jij het fijn vindt dat jouw dag snel voorbij gaat door de diverse taken, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor onze leuke par...
 • Salarisindicatie
  € 3.200 - € 3.600
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO