Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een nieuwe baan in Groningen? Bij Unique Uitzendbureau Groningen helpen wij jou graag om de perfecte baan te vinden die bij jou past. Ons uitzendbureau is gevestigd aan de Boumaboulevard 406, 9723 ZT Groningen, en wij staan klaar om jou te ondersteunen in je zoektocht naar werk.

Bij Unique begrijpen we dat er meer is dan alleen je cv en diploma's. We kijken verder naar jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Juist die dingetjes maken jou uniek en verdienen een baan die daarbij aansluit. Heb je moeite om zelf de perfecte baan te vinden die echt bij jou past? Schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Groningen en wij gaan samen met jou op zoek.

Als uitzendbureau in Groningen hebben we een breed scala aan vacatures in de regio. Of je nu in Assen, Delfzijl, Haren, Hoogezand, Veendam, of Winschoten wilt werken, Unique heeft de juiste vacatures voor jou. Je kunt eenvoudig online bij ons inschrijven of langskomen op onze vestiging.

Waarom zou je Unique inschakelen bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Ons voordeel is dat we verder kijken dan alleen jouw cv. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die niet alleen bij jouw vaardigheden en ervaring past, maar ook bij jou als persoon. Bij Unique draait het om maatwerk en persoonlijke aandacht.

Bekijk onze vacatures in Groningen en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn. Neem contact met ons op via groningen@unique.nl of bel 0503695600. We staan klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw ideale baan in Groningen!

Unique Uitzendbureau Groningen: jouw partner in de zoektocht naar werk in Groningen.