Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Leeuwarden is het ideale uitzendbureau als je op zoek bent naar een baan in de regio Leeuwarden. Met onze uitgebreide kennis en ervaring helpen wij jou aan een baan die perfect bij je past. Bij Unique begrijpen we dat er meer is dan alleen je cv en diploma's. We kijken verder en vinden het belangrijk om jouw unieke talenten en persoonlijke eigenschappen in kaart te brengen. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar een baan die écht bij jou past.

Onze vestiging in Leeuwarden is goed bereikbaar en gelegen aan Tesselschadestraat 33, 8913 HA Leeuwarden. Of je nu in Franeker, Sneek, Dokkum, Burgum of Drachten woont, bij Unique Uitzendbureau Leeuwarden hebben we vacatures in de hele regio. Je kunt eenvoudig online bij ons inschrijven of persoonlijk langskomen op onze vestiging.

Een groot voordeel van Unique Uitzendbureau Leeuwarden is onze persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen en te begrijpen waar je naar op zoek bent in een baan. Door onze uitgebreide kennis van de lokale arbeidsmarkt en ons netwerk van werkgevers kunnen we snel de juiste match maken tussen jou en een bedrijf. We gaan verder dan alleen het zoeken naar een baan; we streven ernaar om een langdurige samenwerking tot stand te brengen waar zowel jij als de werkgever baat bij hebben.

Wil je direct aan de slag en ben je benieuwd naar de actuele vacatures in Leeuwarden? Kijk dan op onze website en ontdek de mogelijkheden. We hebben een breed scala aan vacatures in verschillende vakgebieden. Of je nu op zoek bent naar een baan in de administratie, logistiek, techniek of zorg, bij Unique Uitzendbureau Leeuwarden vind je wat je zoekt. Bekijk onze vacatures in Leeuwarden en solliciteer vandaag nog!

Wacht niet langer en neem contact met ons op via leeuwarden@unique.nl of bel naar 0582135035. Ons team staat klaar om jou verder te helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Schrijf je in bij Unique Uitzendbureau Leeuwarden en ervaar onze persoonlijke aanpak. Samen vinden we de baan die écht bij jou past!