Schrijf je in voor deze locatie

Ben je op zoek naar de baan die net zo unique is als jij, maar weet je door het grote aanbod aan vacatures niet goed wat bij je past? Wij gaan je helpen! Door verder te kijken dan alleen het cv vinden we de baan die écht bij je past. Vul het onderstaand formulier in en schrijf je in voor arbeidsbemiddeling  bij deze Unique locatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een baan? Wil je meer informatie over werken via Unique? Bij Unique Uitzendbureau Uithoorn staan we voor je klaar. Neem contact met ons op of schrijf je direct in bij onze vestiging.

Unique Uitzendbureau Uithoorn begrijpt dat er meer is dan alleen je cv, diploma's en naam. We gaan verder kijken. We willen jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen ontdekken. Want juist die bijzondere aspecten maken jou uniek. Daar hoort ook een baan bij die bij jou past. Als je moeite hebt om zelf de baan te vinden die echt bij je aansluit, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Uithoorn. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match.

Unique Uitzendbureau Uithoorn is gevestigd op Marktplein 25, 1421 AC Uithoorn. Onze locatie is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken. Uithoorn ligt in de buurt van plaatsen zoals Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Aalsmeer.

Wat maakt Unique Uitzendbureau Uithoorn zo bijzonder? Bij ons gaan we verder dan alleen de standaardcriteria. We willen echt begrijpen wie jij bent als persoon en welke talenten je hebt. Onze persoonlijke aanpak stelt ons in staat om de juiste match te maken tussen jou en werkgevers in Uithoorn en de omliggende regio. Bij Unique Uitzendbureau ben je geen nummer, maar een individu met waardevolle vaardigheden.

Wil je direct aan de slag? Bekijk dan onze vacatures in Uithoorn en ontdek de diverse mogelijkheden die we bieden. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke baan, parttime werk of een fulltime positie, bij Unique Uitzendbureau Uithoorn helpen we je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op via uithoorn@unique.nl of bel naar 0297560171.

Vind jouw nieuwe baan via Unique Uitzendbureau in Uithoorn. Wacht niet langer en maak gebruik van onze expertise en persoonlijke aanpak. Schrijf je in of neem direct contact op. Samen zorgen we ervoor dat je de baan vindt die echt bij je past.

Mijdrecht

Inkoop Medewerker

Versterk als Inkoop Medewerker ,op fulltime basis, het team in Mijdrecht.En weet ook als Inkoop Medewerker, met jouw klantgerichtheid, het verschil te maken!Het bedrijf, waar jij het team gaat versterken, heeft de basis in 1946 gelegd met het make...
 • Salarisindicatie
  € 2.500 - € 3.500
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Aalsmeer

Verkoopmedewerker Bouwshop

Ben je zelf een handige klusser of heb je relevante werkervaring opgedaan in de bouw? Of heb je reeds gewerkt als Verkoopmedewerker in een soortgelijke functie?Dan is deze job, als fulltime Verkoopmedewerker Bouwshop echt iets voor jou!Het gaat...
 • Salarisindicatie
  € 2.400 - € 2.800
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 1/2
De Kwakel

Veredelaar Productiemedewerker

Versterk jij het team als Veredelaar pot- en tuinplanten, bij een van de wereldwijde spelers in de sierteeltsector?Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan snijbloemen, pot -en tuinplanten.En zij leveren hoogwaardig uitgangsmateriaal wel...
 • Salarisindicatie
  € 2.250 - € 2.300
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4