Unique Diversity Recruiters Traineeship

Organisaties die inzetten op diversiteit zijn vernieuwender, creatiever en maar liefst 35% succesvoller. We zien dat diversiteit leeft, het bewustzijn groot is en de inspanningen om dit te verbeteren talrijk zijn. Met het Diversity Recruiters Traineeship zetten we hier nog meer kracht bij. Klinkt dit als muziek in je oren? Schrijf je dan meteen in!

Unique Diversity Recruiters Traineeship

Organisaties die inzetten op diversiteit zijn vernieuwender, creatiever en maar liefst 35% succesvoller. We zien dat diversiteit leeft, het bewustzijn groot is en de inspanningen om dit te verbeteren talrijk zijn. Met het Diversity Recruiters Traineeship zetten we hier nog meer kracht bij. Klinkt dit als muziek in je oren? Schrijf je dan meteen in! 

Start jij binnenkort als Diversity Recruiters?

Ons gespecialiseerde traineeship stoomt je in 12 tot 15 maanden klaar als Diversity Recruiter. Jij maakt de Nederlandse arbeidsmarkt inclusiever en weet te gelijkertijd alle ins en outs van het recruitmentvak. Dit uitdagende traject volg je klassikaal en binnen 6 weken kun je al aan de slag.

In samenwerking met Global People, het grootste multiculturele platform van Nederland met 15.000 kandidaten die inclusief denken en doen, lanceerden we in het voorjaar van 2022 als eerste partij het Diversity traineeship in recruitment.

Telefonische kennismaking

Aan de slag als Diversity Recruiter

Je kunt jezelf aanmelden voor de volgende klas. Wat wij van je nodig hebben is: 

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.
Ga jij akkoord met arbeidsbemiddeling en heb je het privacy statement gelezen?

Hoe werkt het Diversity Traineeship?

• Je volgt 6 weken lang een intensief programma en je wordt getraind aan de hand van de 3 pijlers.

• Tegelijkertijd word de werkgever klaargestoomd door het trainingsprogramma ‘Inclusief Werven en Selecteren’ te volgen.

• Als diversity recruiter start je bij een organisatie na een uitdagend opleidingsprogramma van 6 weken met de juiste vakinhoudelijke kennis van zowel recruitment als diversiteit.

• Unique & Global People begeleiden zowel de recruiter als de organisatie gedurende het gehele traineeship (12 tot 15 maanden) 

• Na het traineeship heb je de mogelijkheid om bij een van onze geweldige opdrachtgevers te blijven.

De belangrijkste pijlers van het traineeship

Wij hebben kandidaten met passie voor klantcontact beschikbaar

Diversiteit

Persoonlijke effectiveit, culturele sensiviteit en authenticiteit, persoonlijk en inclusief leiderschap.

Wij hebben kandidaten met passie voor klantcontact beschikbaar

Recruitment

Recruitment strategie, inclusief werven, doelgroeptargeting en gesprekstechnieken.
 

Wij hebben kandidaten met passie voor klantcontact beschikbaar

Organisatie

Organisatiesensiviteit, stakeholder management, diversiteit en inclusie en draagvlak creëren.

Waarom ontwikkelden we het Diversity Recruiters Traineeship?

Sleutel tot succes

Dankzij het diversity traineeship We breken krapterecord na krapterecord op de arbeidsmarkt. Wat veel bedrijven nog niet beseffen is dat een inclusieve werkomgeving deze krapte enorm kan bestrijden. Als Diversity Recruiter zit jij straks aan beide kanten. Enerzijds help je kandidaten met het creëeren van kansen. Anderzijds ga je in gesprek met de werkgever en maak je hun werkplek nog inclusiever. Zo bemiddel je beide partijen, alles berust op talent.