allianz-logo

Werken bij Allianz in Rotterdam

Is het jouw ambitie om bij een grote verzekeringsmaatschappij te werken en tegelijkertijd te genieten van het uitzicht op Rotterdam? Dan werk je bij Allianz. Allianz is een van de grootste financiële dienstverleners in de wereld. Een dedicated team van Unique werft dagelijks voor Allianz en staat altijd voor je klaar staat. Wij maken graag kennis met je.

Daarom wil je werken bij Allianz

Werk je bij Allianz? Dan spreek je iedere dag verschillende klanten. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, ook omdat je jouw kennis deelt over de verzekeringen van Allianz. Als stem van het bedrijf zorg jij ervoor dat iedere klant fan wordt van Allianz, en van jou. Samen kijken jullie naar de beste oplossingen.

  • Je volgt WFT opleidingen terwijl je werkt.
  • Kies een baan voor de langere termijn; full-time of part-time.
  • Maak een flinke stap in jouw financiële carrière.
Contract bij Allianz in Rotterdam

Werken bij Allianz?

Dan neem je contact op met Sabine van Unique. Zij vertelt je over jouw toekomstige baan bij Allianz. Wat ga je doen, wat je moet weten en wat je gaat leren.

Werken en leren

Voor het werk bij een verzekeringsmaatschappij is het belangrijk dat je de juiste diploma's bezit of behaalt. Unique verzorgt jouw WFt-opleiding.

Wie is Allianz?

Allianz is wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening met 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 147.000 medewerkers. Allianz helpt klanten de juiste keuzes te maken. Zodat zij hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. Om ambities te realiseren.

Bekijk alle vacatures

Een introductie van Allianz

De sollicitatieprocedure

Werkervaring van Kenneth bij Allianz in Rotterdam

Ervaringen van jouw nieuwe collega Kenneth

Kenneth werkt als Manager Backoffice bij Allianz
"Het is leuk om te werken voor een bedrijf dat groeit."
Werkervaring bij Allianz in Rotterdam

Ervaringen van jouw nieuwe collega Ivo

Ivo werkt als Accountmanager bij Allianz
"De veelzijdigheid houdt het werk interessant en uitdagend."

Alle vacatures bij Allianz