Werken bij CED

Ben je op zoek naar een nieuwe functie bij een organisatie waar jij écht waarde kan toevoegen? Dan zijn wij op zoek naar jou! CED biedt talloze verschillende uitdagende functies en is als full-service dienstverlener dé waardespecialist op het gebied van ‘bezit, mobiliteit en vitaliteit’. Ook ondersteunt SOS nu de GGD met het bron- en contactonderzoek.

De meest voorkomende vacatures bij CED zijn; medewerkers voor in de meldkamer, schadebehandelaars, telefonisch klantcontact bij de alarmcentrale (medisch & mobiliteit) en administratief medewerkers.

Bekijk de vacatures bij CED en SOS International

Dit is CED

CED is momenteel de koploper in de markt van de schadebehandeling. Ze zijn de dienstverlener achter veel verzekeraars, vastgoedbeheerders, woningbouwcorporaties, zorgverleners en overheden. CED heeft ongeveer 1500 medewerkers verspreid over 14 Europese landen.

CED

CED helpt klanten bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. Dat kan een taxatie zijn van een bedrijfspand voor een verzekering, maar ook acute en adequate hulp bij een kapotte auto, onderzoek naar de oorzaak, omvang of toedracht van een brandschade of effectieve begeleiding bij herstel en re-integratie na letsel. Dit alles van preventie, noodhulpverlening, schadebehandeling tot aan herstel.
CED bestaat uit 3 domeinen; Property, Mobility en Vitality.

SOS International

SOS International is een onderdeel van CED. Zij zijn de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland. De hulpverleners zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om mensen te helpen bij onvoorziene situaties. Denk aan een afgebroken sleutel in het slot, ziekte of letsel in het buitenland en pech of schade onderweg. SOS International zorgt voor de juiste hulp, zowel in Nederland als ver daarbuiten. 

Vacatures bij CED

Staat er momenteel geen passende vacature voor je tussen? Geen probleem! Schrijf je dan snel in door middel van een open inschrijving, wij zullen jou dan zo snel mogelijk informeren als er andere vacatures open komen te staan.

37 vacatures

Wat zeggen medewerkers over CED?