Werken bij ENERCON
Duurzaam en op grote hoogte

Werken bij ENERCON betekent dat jij je technische skills in kunt zetten door te werken aan geavanceerde windmolens in heel Nederland. Of het nou gaat om bouwen, repareren of onderhouden; jij werkt aan groene energie. Unique werft nieuwe collega's voor ENERCON. Wil jij werken bij ENERCON? Vind de vacature die bij jou past, solliciteer en wie weet werk jij binnenkort voor ENERCON in Nederland!

Vind jouw vacature bij ENERCON

2 vacatures

 • Elektromonteur windturbines

  Jij bent elektromonteur en wil graag bijdragen aan een duurzame toekomst? Kom dan werken als elektromonteur bij ENERCON! Als Elektromonteur...
  • Bruinisse
  • MBO
  • 40 uren per week
 • Werkvoorbereider Logistiek

  Heb jij veel kennis van diverse kraantechnieken en ervaring met het berekenen en tekenen van kraanopstellingen? Dan is ENERCON op zoek naar...
  • Zwolle
  • MBO
  • 40 uren per week
 • «
 • 1

Sollicitatieprocedure bij ENERCON

Wil je graag bij ENERCON aan de slag? Solliciteer dan op de functie die bij jou past.
Hieronder lees je hoe de sollicitatieprocedure bij Unique en ENERCON er uitziet.
Voor vragen zijn we te bereiken op 0527-630990.

Stap 1: Solliciteer!

Unique werft voor ENERCON. Jij solliciteert op één of meerdere vacatures van Unique ENERCON en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. We geven je graag nog wat sollicitatietips.

Stap 2: Op gesprek bij ENERCON

Na het kennismakingsgesprek met Unique ga je op sollicitatiegesprek bij ENERCON. Afhankelijk van je functie volgt een tweede gesprek of een meeloopdag bij ENERCON.

Stap 3: Het tweede gesprek of de meeloopdag

Solliciteerde je voor een kantoorfunctie? Dan volgt een tweede gesprek bij ENERCON. Vervolgens krijg je een salarisvoorstel.

Solliciteerde je voor een monteurs functie? Dan ga je de lucht in! Je mag een dag meelopen met een monteur van ENERCON. Je gaat naar boven in de windmolen en kijken wat de werkzaamheden inhouden. Daarnaast krijg je een medische keuring, zodat we zeker weten dat je op grote hoogte goed functioneert. Geniet alvast van het uitzicht! Vervolgens krijg je een salarisvoorstel.

Yes! Je nieuwe baan bij ENERCON

In overleg met jou wordt de startdatum bij ENERCON afgesproken. Tijdens de introductiedagen maak je kennis met het bedrijf en natuurlijk jouw nieuwe collega's!

Afhankelijk van de gemaakte afspraken ontvang jij een contract bij ENERCON via Unique of ga je direct in dienst bij ENERCON.

Wil je meer weten over werken bij ENERCON via Unique?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch of via de mail contact met je op. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.