Werken bij Engie

Bij ENGIE, een mooie innovatieve organisatie, krijg je alle ruimte en vrijheid binnen jouw vakgebied. Dit om het maximale uit de medewerkers te halen voor wie durft te ondernemen en lef toont. Hierbij staan persoonlijke ontwikkeling, groei en ambitie hoog in het vaandel. Unique is voor ENGIE Energie regelmatig op zoek naar energieke medewerkers wie een positieve bijdrage komen leveren. Bij de hoofdvestiging van ENGIE Energie in Zwolle zijn we met regelmaat op zoek naar Klantenservicemedewerkers, Klantadviseurs en Backofficemedewerkers. Voor Engie Services zoeken we regelmatig Secretaresses, Servicedeskmedewerkers en Backofficemedewerkers in Arnhem, Bunnik, Veldhoven en Maastricht. Wil jij onze teams komen versterken?
Werken bij Engie

Bekijk de vacatures bij Engie

Wat doet ENGIE?

De wereld om ons heen verandert. We bewegen ons in snel tempo in de richting van een CO2-neutrale, 100% duurzame en digitale generatie. In deze allesomvattende energietransitie nemen de circa 6.200 medewerkers van ENGIE Nederland consumenten, instellingen en bedrijven aan de hand.

Unieke positie

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

Duurzame verandering

Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. ENGIE Nederland maakt deel uit van de internationale en beursgenoteerde ENGIE Groep met vestigingen in 70 landen, wereldwijd 150.000 medewerkers en een omzet van 65 miljard euro in 2017.

Dit is werken bij Engie

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij ENGIE. Iedere maand wordt het functioneren van en met de medewerker besproken. Waar wil de medewerker naartoe? Wat is zijn / haar ambitie? Zit er groeipotentie in? Heb je mooie, nieuwe ideeën voor ENGIE? Wij zijn van mening dat goede en enthousiaste medewerkers de sleutel naar het succes van ENGIE zijn! Ook komt de medewerker jaarlijks in aanmerking voor een mooie beoordelingsverhoging!