Werken bij SmartCenter

Het SmartCenter biedt op maat gesneden klantcontact oplossingen. Door te innoveren op het gebied van klantcontact en hierbij het voortouw te nemen, willen zij organisaties inspireren om alle facetten van hun dienstverlening af te stemmen waar het om draait: de klant. SmartCenter heeft klanten in (de buurt van) Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch die zich voornamelijk bezighouden met de zakelijke dienstverlening. De functies die hier openstaan zijn in veel gevallen klantenservice medewerker functies.
Werken bij Engie

Bekijk de vacatures bij SmartCenter

Werken bij SmartCenter

“Wij helpen organisaties met het creëren van de optimale dienstverlening.”

Het SmartCenter biedt op maat gesneden klantcontact oplossingen. Door te innoveren op het gebied van klantcontact en hierbij het voortouw te nemen, willen we organisaties inspireren om alle facetten van hun dienstverlening af te stemmen waar het om draait: de klant. We hanteren hierbij de kernwaarden: slim, flexibel, resultaatgericht, transparant en fun!

Degenen die ervoor zorgen dat de klant volgens de kernwaarden van SmartCenter wordt behandeld zijn natuurlijk de werknemers. Zij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat ook de werknemers optimaal op hun plek zitten. SmartCenter biedt een dynamische, afwisselende werkomgeving waarin de werksfeer informeel en toegankelijk is. Daarnaast bieden zij een tal van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden die de werknemers helpt om hun ambities waar kunnen maken.