Gemeente Amsterdam vacatures

Gemeente Amsterdam is de grootste en meest dynamische gemeente van Nederland. Het is een wereldstad die volop in beweging is en waar altijd iets te doen is. Amsterdammers zijn trots op hun stad. En dat is niet gek, want het is de grootste en meest bezochte stad van Nederland. Mensen van over de hele wereld bezoeken Amsterdam of één van haar trekpleisters. Kom jij werken bij de Gemeente Amsterdam?

Bekijk de vacatures

Over Gemeente Amsterdam

Amsterdam is divers en dat zie je terug in de organisatie. Gemeente Amsterdam bestaat uit veertienduizend collega’s, verdeeld over een grote diversiteit aan functies en mensen. Iedereen is welkom, onafhankelijk van leeftijd, afkomst, geslacht, opleidingsniveau of achtergrond! De gemeente vindt het belangrijk dat iedere Amsterdammer, jong, oud, ziek, arm, rijk, gezond of met een beperking, moet kunnen meedoen. Wij conformeren ons volledig aan het diversiteitsbeleid van de Gemeente Amsterdam, klik hier voor meer informatie.

Functies en vacatures bij Gemeente Amsterdam

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven stadsdelen. Elk werkgebied, van bedrijfsvoering, sociale zaken, dienstverlening en informatie tot ruimte en economie, kent zijn eigen uitdagingen.

Unique bemiddelt een groot scala aan functies, op zowel MBO, HBO als Universitair niveau. Functies die veel voorkomen zijn project assistent, financieel medewerker, administratief medewerker, baliemedewerker, (directie)secretaresse en klantadviseur. 

Direct inschrijven

Wil je bij Gemeente Amsterdam werken, maar weet je nog niet zo goed in welke functie? Schrijf je in en wij kijken samen met jou naar een passende baan.

Unique Uitzendbureau Gem. Amsterdam

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 2 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties.  Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan Unique en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Snel contact

Unique Gemeente Amsterdam
Karspeldreef 8 | 1101 CJ | Amsterdam
T. 020 - 347 3471 | E. amsterdam@unique.nl


Werken via Unique

We hebben bij Unique een team ingericht dat exclusief voor de Gemeente Amsterdam werkt. Dit team bestaat uit een groep consultants, een vestigingsmanager en een collega die op het vacatureloket van de Gemeente Amsterdam werkt. Als jij werkt via Unique kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door jouw vaste contactpersoon en kun je rekenen op diverse extra’s.

 

Vacatures bij gemeente Amsterdam

Hieronder zie je een overzicht van een aantal vacatures die wij momenteel bij de gemeente Amsterdam hebben. Wil je alle vacatures bekijken die de gemeente Amsterdam heeft. Klik dan op onderstaande button.

Bekijk alle vacatures van de gemeente Amsterdam