ONVZ

"Natuurlijk wilt u gezond blijven, maar als u zorg nodig heeft wilt u verzekerd zijn van het beste. Kies daarom voor ONVZ. Profiteer van vrije zorgkeuze, ruime dekkingen en uitstekende service"

ONVZ is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die zich uitsluitend richt op het gebied van zorgverzekeringen. ONVZ is een onderlinge waarborgmaatschappij en heeft geen winstoogmerk.

Wat kun je verwachten?

Op zoek naar een gezellig team? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een professionele organisatie en wil jij je verdiepen in zorgverzekeringen? Word klantadviseur bij ONVZ in Houten!

Je zorgverzekering; niet iets waar je dagelijks mee bezig bent, maar oh zo belangrijk. Als klantadviseur ben jij degene die klanten adviseert over allerlei vragen met betrekking tot de verzekeringen van ONVZ. Het is daarom belangrijk dat jij je kunt inleven in iedere situatie en een goed probleemoplossend vermogen hebt. Door jouw ervaring met klanten weet jij de juiste vragen te stellen en de kern van het probleem te achterhalen. Op het moment dat jij een persoonlijk kaartje ontvangt van een klant om je te bedanken voor het goede advies, kan jouw dag niet meer stuk!

Je komt te werken in een klein, gezellig en zelfsturend team van ongeveer 12 collega's. Geregeld zijn er teamuitjes of borrels georganiseerd waar jij deel van kunt uitmaken. Dagelijks ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de volgende taken:

Inwerktraject

Voordat kunt starten in deze functie, start je met een inwerktraject van vier weken, 16 uur per week, op donderdag en vrijdag. Je krijgt in deze training alle kennis over de producten van ONVZ, wet en regelgeving en de verschillende systemen. Naast het inwerktraject ga jij studeren voor het Wft zorg certificaat. De Wet op het financieel toezicht (Wft) eist dat adviseurs binnen een financiële instelling een Wft certificaat dienen te hebben. Het is dus belangrijk dat jij het Wft certificaat behaalt voordat je advies mag geven aan de klanten. De eerste weken zijn dus pittig, maar zeker een uitdaging.

Een plek van op- en ontladen

Niet alleen staat de verzekerde bovenaan maar ook de werknemers van ONVZ. Zij investeren veel in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van de werknemers. 

Overal in het pand vind je plekken waar je kunt opladen of ontladen: hometrainers, loopbanden of speel gezellig een potje tafelvoetbal met collega’s. Op alle afdelingen staat fruit voor je klaar en in het bedrijfsrestaurant kan je terecht voor een lekkere en gezonde lunch.

Vacatures bij ONVZ


De 5 kernwaarden van ONVZ

ONVZ investeert in ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van hun werknemers. Zij vinden het belangrijk dat medewerkers energiek hun bijdrage kunnen leveren.

Deskundig

Jij bent de adviseur. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien deel je die deskundigheid graag met de klant.

Persoonlijk

Verdiepen in de ander, contact weten te maken en integer handelen. In staat zijn in te spelen op behoeftes zodat het voelt als maatwerk. Jezelf laten zien.

Durf

Proberen en leren. Beter willen worden en daarom dingen doen die nog niet eerder zijn gedaan. Besluitvaardig, risicobewust en verantwoordelijkheid nemen.

Wendbaar

Openstaan voor verandering. Actief kunnen en willen meedenken en snel meebewegen. In staat om slim in te spelen op ontwikkelingen zonder het doel uit het oog te verliezen.

Stijlvol

Verzorgd, met oog voor detail en duurzaam. Op een elegante manier handelen, met aandacht voor hoe je overkomt. Smaakvol en verfijnd.

Sollicitatieprocedure

Wil je werken bij ONVZ? Dan solliciteer je via Unique. Vele anderen gingen je voor. Het klantteam van Unique werkt al jarenlang succesvol samen met ONVZ. Ben jij de talentvolle nieuwe collega en solliciteer je via Unique bij ONVZ, dan volg je deze stappen.

Bekijk alle vacatures