Gelijke kansen voor iedereen

Iedereen is uniek

Talent, competentie en vaardigheden bepalen of iemand geschikt is voor een functie. Talent, competentie, vaardigheden en niets anders. In stereotypering, wantrouwen en kortetermijndenken geloven we niet. Liever kijken we naar jouw ambities, drijfveren of dromen.

Unique streeft naar organisaties die een afspiegeling zijn van de samenleving. Van de stad of omgeving waar je werkt. We trainen, leiden collega’s op en werven om ons streven waar te maken. Discriminatie is een hardnekkig maatschappelijk probleem dat we niet alleen oplossen. Wel kunnen we een bijdrage leveren. Met diversiteitsambassadeurs, door van elkaar te leren en kennis te delen.

Onze belofte is: Unique discrimineert niet en dat laten we zien. Hier, op onze website. Iedere dag, tijdens ons werk. Aan klanten, sollicitanten, collega’s: aan iedereen.

Iedereen is uniek. Daar maken wij werk van.

De week van het anonieme cv

Tijdens de week van 29 oktober tot 2 november gaan alle Unique consultants met alleen anonieme cv’s op pad. Documenten zonder persoonsgegevens. Zonder geboortedatum, eerste werkdag of datum waarop iemand een opleiding heeft afgerond. En met nadruk op het talent van kandidaten, drijfveren en dat wat iemand bijzonder maakt. Want het uitgangspunt voor deze week is dat geslacht, leeftijd of afkomst niet doorslaggevend zijn voor iemands dromen en ambities. De week van het anonieme cv is onderdeel van het 26-wekenplan van Unique tegen discriminatie.

Lees er meer over

Neem contact op met een diversiteitsambassadeur van Unique.