Wij zijn Unique

Wij zijn de leukste club van Nederland! Ja, dat durven wij te zeggen. Er wordt hard gewerkt, maar successen worden nog harder gevierd!

Jaarlijks worden er verschillende legendarische bedrijfsfeesten georganiseerd en vinden er regelmatig teamuitjes plaats. Wanneer de gestelde doelen behaald worden gaan we met 300 collega’s een weekend op citytrip ergens in Europa. Afgelopen mei zijn we naar Ibiza geweest!

De werkweek wordt standaard afgesloten met een goede vrijdagmiddagborrel en tijdens de middagpauze kun je meedoen met tafeltennis- of tafelvoetbaltoernooien op jouw vestiging.

Bij Unique werk je met plezier, want jouw werk is bijzonder. Je helpt organisaties naar een hoger niveau en sollicitanten krijgen een baan waar ze plezier in hebben. Omdat jij naar ze luistert, naar hun ambities en wensen. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, daarom ben je Unique.

 


Ervaringen Unique collega's

Onze interne vacatures

Bij Unique kan je aan de slag binnen verschillende klantteams en vestigingen door het land. Bekijk onze vacatures of laat je gegevens achter voor een open sollicitatie.

1 vacatures

 • Recruiter sales consultant

  Maandagochtend start je met een weekaftrap met je team in Waalwijk. Nadat je uitgebreid het weekend hebt besproken, bespreek je, onder het g...
  • Waalwijk
  • HBO
  • 40 uren per week
 • «
 • 1

Solliciteer snel bij Unique!

In welke vacature heb jij interesse?
Cv

Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 2 MB

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Sollicitatieprocedure bij Unique

Sollicitatie proces