Kijk verder met de Talentscan van Unique

 

 

Weet wie jij bent

Verder komen begint bij verder kijken! Maar soms is het ook slim om eens een oogje naar binnen te werpen. Naar wie jij bent en wat je drijft. De Unique Talentscan doet precies dit! Deze slimme tool is speciaal ontwikkeld door gedragswetenschappers. Speciaal voor jou om te zien wat jij kunt en nog veel belangrijker, wat jij wil! 

Bij Unique geloven we dat er in iedereen een verborgen talent verscholen gaat. Wellicht voel jij dit ook wel? Daarom lanceerden we de Talentscan. Een uitgebreide, doelgerichte digitale scan die jou of uw personeel naar het volgende niveau gaat tillen. 

Kijk verder met de Talentscan van Unique

Verder komen begint bij verder kijken! Maar soms is het ook slim om eens een blik naar binnen te werpen. Naar wie jij bent en wat je drijft. De Unique Talentscan doet precies dit! Deze slimme tool is speciaal ontwikkeld door gedragswetenschappers. Speciaal voor jou om te zien wat jij kunt en nog veel belangrijker, wat jij wil! 

De Unique Talentscan in een notendop

De Unique Talentscan zakelijk inzetten

Kijk verder dan wat mensen doen. En zoek met deze tool naar wie ze zijn. Ontdek via onze Talentscan welke talenten u in uw bedrijf heeft en hoe u dat talent succesvol inzet. Of u nu een directeur bent van een lokale MKB of een HR manager bij een grote corporate, met de Talentscan ziet u gelijk of uw personeel op de juiste plek zit.

Unique Talentscan

Hoe werkt de zakelijke Talentscan?

Ik weet waar mijn talent ligt!

Maar nu nog die baan die bij mijn talent past. Wij gaan je daarmee helpen. Begin je zoektocht hieronder of neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants.

Ik zoek snel naar nieuw personeel

Wilt u uw organisatie laten groeien? Wij gaan samen met u de uitdaging aan. Unique helpt u bij het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van nieuw talent.