Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau in Enschede is jouw partner bij het vinden van een nieuwe baan die perfect bij je past. Bij Unique begrijpen we dat er meer is dan alleen je cv en diploma's. We willen weten wie jij echt bent, wat jou uniek maakt. Onze focus ligt op jouw talenten, karakter en persoonlijke kenmerken. Samen gaan we op zoek naar een baan die bij jouw unieke eigenschappen aansluit.

Waarom zou je contact opnemen met Unique Uitzendbureau in Enschede? Het antwoord is eenvoudig: wij bieden een persoonlijke benadering en uitgebreide ondersteuning tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Ons team van ervaren en toegewijde professionals staat voor je klaar om jouw carrièredoelen te begrijpen en je te begeleiden naar de juiste vacatures in Enschede en de omliggende regio, zoals Hengelo, Oldenzaal, Goor, Delden en Haaksbergen.

Bij Unique Uitzendbureau in Enschede kun je rekenen op een gebruiksvriendelijk inschrijvingsproces. Je kunt eenvoudig online inschrijven via onze website. Daarnaast ben je van harte welkom om persoonlijk langs te komen op onze vestiging aan de Kuipersdijk 34, 7512 CH in Enschede. Onze deur staat altijd open voor jou!

Unique Uitzendbureau in Enschede is trots om een breed scala aan vacatures aan te bieden in verschillende sectoren. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, administratie, techniek, zorg of horeca, wij hebben de juiste mogelijkheden voor jou. Ontdek ons actuele vacatureaanbod in Enschede en omgeving door te klikken op vacatures in Enschede.

Onze vestiging in Enschede is strategisch gelegen aan de Kuipersdijk 34, 7512 CH Enschede. Met een centrale locatie zijn we gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom zorgen we ervoor dat onze diensten efficiënt en effectief zijn, zodat jij snel de juiste stappen kunt zetten in je carrière.

Wil je meer weten over hoe Unique Uitzendbureau in Enschede jou kan helpen bij het vinden van de perfecte baan? Neem contact met ons op via enschede@unique.nl of bel ons op 0534344300. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden naar een succesvolle carrière.

Haaksbergen

Assistent controller

Weet jij je weg te vinden in de finance wereld en houd jij ervan om financiële gegevens te verzamelen, controleren en verwerken? Dan ben jij de assistent controller waar wij naar op zoek zijn!Als assistent controller ondersteun je de controller, zo...
 • Salarisindicatie
  € 2.600 - € 3.400
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  HBO
Hengelo

Assemblagemedewerker

Beschik jij over technisch vernuft en heb je oog voor detail? Dan willen wij jou! Een dynamisch productiebedrijf in de accu-industrie, gevestigd nabij Hengelo, zoekt een gedreven assemblagemedewerker.Dit bedrijf levert hoogwaardige accu's en batteri...
 • Salarisindicatie
  € 2.400 - € 2.600
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO
Hengelo

Assemblagemedewerker

Bij een groeiend productiebedrijf in de accu-industrie zijn we op zoek naar een gedreven assemblagemedewerker. Het bedrijf staat bekend om de productie van hoogwaardige accu's en batterijen die worden geleverd aan diverse sectoren, waaronder de auto-...
 • Salarisindicatie
  € 2.400 - € 2.600
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 3/4