Schrijf je in voor deze locatie

Ben je op zoek naar de baan die net zo unique is als jij, maar weet je door het grote aanbod aan vacatures niet goed wat bij je past? Wij gaan je helpen! Door verder te kijken dan alleen het cv vinden we de baan die écht bij je past. Vul het onderstaand formulier in en schrijf je in voor arbeidsbemiddeling  bij deze Unique locatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Hilversum is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een nieuwe baan. Als gerenommeerd uitzendbureau in Hilversum begrijpen we dat het vinden van de juiste baan meer vereist dan alleen een cv en diploma's. We gaan verder en kijken naar jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke aspecten. Onze focus ligt op het vinden van een baan die perfect bij jou past.

Bij Unique Uitzendbureau Hilversum hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een functie in Hilversum zelf, of in de omliggende regio's zoals Bussum, Laren, Eemnes, Blaricum, Huizen, Loosdrecht of Loenen aan de Vecht, wij hebben mogelijkheden voor jou. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek de diverse vacatures in Hilversum: vacatures in Hilversum.

Het inschrijven bij Unique Uitzendbureau in Hilversum is eenvoudig en kan online plaatsvinden. Als je persoonlijk contact verkiest, ben je van harte welkom op onze vestiging aan de 's-Gravelandseweg 40, 1211 BT Hilversum. Ons team staat klaar om jou te helpen en te begeleiden bij de zoektocht naar jouw ideale baan.

Waarom zou je kiezen voor Unique Uitzendbureau Hilversum? Het voordeel van samenwerken met ons is dat we verder kijken dan alleen je cv. We willen jou als persoon leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die echt bij jou past. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid maken het verschil. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van werkgevers in Hilversum en omgeving, waardoor we regelmatig interessante vacatures hebben die elders niet te vinden zijn.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op via hilversum@unique.nl of bel naar 0356212851. Schrijf je in bij Unique Uitzendbureau Hilversum en laat ons jouw partner zijn in het vinden van jouw droombaan.

Unique Uitzendbureau Hilversum bevindt zich aan de 's-Gravelandseweg 40, 1211 BT Hilversum. Deze locatie biedt een gunstige uitvalsbasis om de regio te bedienen. Kom gerust langs en ontdek de mogelijkheden: Unique uitzendbureau in Hilversum op Google Maps.

Hilversum

Stage bij Unique

Volg jij een hbo- of wo-opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan is deze stageplek wellicht perfect voor jou.Jouw eerste stap in een wereld vol mogelijkheden. Als stagiair bij Unique krijg je de kans om waardevolle werkervaring op...
 • Salarisindicatie
  € 299 - € 300
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  HBO
Soest

Uitvoerend Hovenier

Als uitvoerend hovenier ben je verantwoordelijk voor het realiseren van tuinprojecten van begin tot eind. Je voert diverse werkzaamheden uit, waaronder het aanleggen en onderhouden van tuinen, bestrating, plantwerk en het plaatsen van schuttingen. Je...
 • Salarisindicatie
  € 2.200 - € 2.500
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO 1/2
Hilversum

Financieel administratief medewerker

Goed verdienen en jezelf ontwikkelen bij een mooie organisatie als financieel administratief medewerker. Dan is deze baan iets voor jou!Als Financieel Administratief Medewerker ben jij dé spil in het financiële hart van onze organisatie. Jouw bela...
 • Salarisindicatie
  € 3.202 - € 3.286
 • Uren per week
  36.0
 • Opleiding
  MBO