Vacatures van deze vestiging

Unique Uitzendbureau Hilversum is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een nieuwe baan. Als gerenommeerd uitzendbureau in Hilversum begrijpen we dat het vinden van de juiste baan meer vereist dan alleen een cv en diploma's. We gaan verder en kijken naar jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke aspecten. Onze focus ligt op het vinden van een baan die perfect bij jou past.

Bij Unique Uitzendbureau Hilversum hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een functie in Hilversum zelf, of in de omliggende regio's zoals Bussum, Laren, Eemnes, Blaricum, Huizen, Loosdrecht of Loenen aan de Vecht, wij hebben mogelijkheden voor jou. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek de diverse vacatures in Hilversum: vacatures in Hilversum.

Het inschrijven bij Unique Uitzendbureau in Hilversum is eenvoudig en kan online plaatsvinden. Als je persoonlijk contact verkiest, ben je van harte welkom op onze vestiging aan de 's-Gravelandseweg 40, 1211 BT Hilversum. Ons team staat klaar om jou te helpen en te begeleiden bij de zoektocht naar jouw ideale baan.

Waarom zou je kiezen voor Unique Uitzendbureau Hilversum? Het voordeel van samenwerken met ons is dat we verder kijken dan alleen je cv. We willen jou als persoon leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die echt bij jou past. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid maken het verschil. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van werkgevers in Hilversum en omgeving, waardoor we regelmatig interessante vacatures hebben die elders niet te vinden zijn.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op via hilversum@unique.nl of bel naar 0356212851. Schrijf je in bij Unique Uitzendbureau Hilversum en laat ons jouw partner zijn in het vinden van jouw droombaan.

Unique Uitzendbureau Hilversum bevindt zich aan de 's-Gravelandseweg 40, 1211 BT Hilversum. Deze locatie biedt een gunstige uitvalsbasis om de regio te bedienen. Kom gerust langs en ontdek de mogelijkheden: Unique uitzendbureau in Hilversum op Google Maps.

Hilversum

Regio receptionist e

Zoek je naar een uitdagende en diverse functie? Wij hebben dé vacature voor jou!In de rol van receptionist(e) in de regio vervul je een cruciale functie binnen onze organisatie. Deze essentiële positie vereist dat je een sleutelrol speelt in het ha...
 • Salarisindicatie
  € 11,50 - € 13,50
 • Uren per week
  30.0
 • Opleiding
  MBO 3/4
Hilversum

Verkoopadviseur

In de rol van verkoopadviseur bij een sanitairbedrijf ben je verantwoordelijk voor het identificeren van de behoeften van klanten en het verstrekken van op maat gemaakt advies. Je verwerft de benodigde kennis tijdens je werkzaamheden op de werkvloer,...
 • Salarisindicatie
  € 2.000 - € 2.600
 • Uren per week
  36.0
 • Opleiding
  MBO
Haarlem

Verkoopmedewerker

Jij vervult een cruciale rol als de verbindende schakel tussen onze bouwwinkel en het afhaalcentrum, waarbij je diverse taken op je neemt. Je staat klanten zowel in het afhaalcentrum als in de bouwwinkel en aan de balie vriendelijk en behulpzaam te w...
 • Salarisindicatie
  € 2.415 - € 3.113
 • Uren per week
  40.0
 • Opleiding
  MBO