Gemeente Den Haag

 

Werken bij de gemeente Den Haag

Wij mogen onszelf trotse partner van de gemeente Den Haag noemen! Dat betekent dat wij jou toffe banen bij deze diverse opdrachtgever mogen aanbieden. Wil jij werken binnen de gemeente? Unique bemiddelt werknemers binnen verschillende functies en onderdelen van de gemeente. Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden en bekijk onze vacatures.

 

Over de gemeente Den Haag

Den Haag is een unieke stad: veelvormig, internationaal en als enige grote stad gelegen aan zee. Daar zijn we trots op. Tegelijk hebben we de verantwoordelijkheid voor het leven en welzijn van 500.000 inwoners. Voor de leefbaarheid van een stad waar mensen met 180 verschillende nationaliteiten wonen, werken en verblijven. Dat vraagt om een open blik, initiatief en de wil om echt het verschil te maken. Werken in en voor Den Haag is mooi werk. Voor iedereen.

Bekijk de vacatures

Werken via Unique

Als trotse partner van de gemeente Den Haag is het nu mogelijk om via Unique Uitzendbureau aan de slag te gaan binnen de gemeente. Werken via Unique heeft veel voordelen, denk aan flexibiliteit en coaching. Als specialist op de arbeidsmarkt kunnen we jouw carrière binnen de gemeente goed begeleiden. In onze brand story hoor en zie je de visie van Unique. Klik op lees meer voor meer leuke voordelen. 

Lees meer

Wij zijn Unique

Wij zijn niet alleen een uitzendbureau. Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk buitengewoon goed en snel te doen. We maken duidelijke afspraken. En we doen wat nodig is om onze afspraken waar te maken. Nooit minder, altijd meer. Wat doen we?
Unique gaat verder. Voor onze klanten, medewerkers en voor elkaar. Unique inspireert. Helpt zoeken en vinden wat nodig is. Samen werken aan de volgende stap. Wij doen dit met plezier, deskundig en op maat.
Deskundig. We zijn professioneel en slagvaardig. Resultaat is voor ons het belangrijkst.
Ondernemend
. We weten wat nodig is om succesvol te zijn. We dagen uit en overtreffen verwachtingen. Van heel goed naar nog beter.
Nieuwsgierig
. We zijn nieuwsgierig naar u, en naar uw wensen. We blijven zoeken naar oplossingen. 

 

Jij bent Unique

En wij zijn benieuwd naar wat jou uniek máákt. Daarom zetten wij ons in voor inclusiviteit en af tegen discriminatie. Een sollicitant niet uitnodigen op basis van leeftijd, geslacht, woonplaats of afkomst? Meer dan de helft van de HR-verantwoordelijkheden (56%) geeft aan dat persoonsgegevens altijd een bepaalde rol spelen in het sollicitatieproces, of je dit nu wilt of niet. Wij vinden dat dit anders moet en dat iedereen gelijke kansen moet hebben op de arbeidsmarkt. Daarom gaat Unique elk jaar een week lang op pad met anonieme cv's. Door te focussen op de werkervaring, het talent en de drijfveren van de sollicitanten houden wij mensen een spiegel voor. Het gaat niet om geslacht, woonplaats of afkomst. Maar de talenten en ambities van jou, die de aandacht verdienen. 

Unieke extra's

Join de Unique club en profiteer van de unieke extra's. Kies uit meer dan 100 online trainingen. Sluit een hypotheek af, want dat kan ook zonder vast contract, of profiteer van korting op verzekeringen. Wil je minder betalen voor je fitness-abonnement? Kom werken via Unique! Maar bekijk eerst de unieke extra's. 

Waarom werken bij de gemeente Den Haag?

Werken voor Den Haag betekent niet alleen werken voor een bijzondere stad, maar ook werk doen dat er echt toe doet. De gemeente Den Haag is een inclusieve organisatie. Medewerkers mogen zichzelf zijn en zich gewaardeerd voelen. Hier maken we actief werk van, want we zijn ervan overtuigd dat we op deze manier alle talenten en verschillen benutten én een aantrekkelijke en betrokken werkgever zijn voor iedereen. 

  • Ga aan de slag binnen een informele werksfeer
  • Genoeg ontwikkelmogelijkheden
  • De gemeente is een flexibele werkgever

Daarbij kun je rekenen op een goed inwerktraject, zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot een professional binnen de gemeente Den Haag!

Foto: FleurBeemster/GemeenteDenHaag

Vragen?

Ons team van gemeente Den Haag staat voor je klaar! Maeike, Mirjam, Anjana en Raema helpen je graag verder op onderstaande contactgegevens.

T. 070 413 1151
E. gemeentedenhaag@unique.nl

Vacatures bij de gemeente Den Haag