UWV vacatures Unique

 

Unique heeft diverse vacatures bij UWV. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken bij UWV als uitkeringsdeskundige (vanaf mbo niveau 4), medewerker verzuimbeheersing (vanaf mbo niveau 4) of re-integratiebegeleider (vanaf hbo). Daarnaast hebben we ook administratieve functies bij UWV.

UWV biedt mensen nieuw perspectief om aan werk en maatschappij deel te kunnen nemen. Als je aan de slag gaat bij UWV, dan plaats je de klant centraal en behandel je ze geïnteresseerd en met respect. Daar staan goede arbeidsvoorwaarden tegenover, denk aan: bovengemiddeld salaris, 100% OV vergoeding en 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband tegenover. 

Unique heeft voor UWV vacatures in o.a. AmsterdamAlkmaarArnhemRotterdamDen Haag en Noord-Brabant.

Bekijk alle vacatures bij UWV

De plussen van werken met zinhoud

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Zinvol werk plús inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat wij je te bieden hebben. 

Waarom kiezen voor UWV?

Werken met zinhoud

Voor steeds meer mensen is werk meer dan alleen een baan. Je draagt bij UWV je steentje bij aan de maatschappij. Daarom werk je bij UWV met zinhoud.

UWV als werkgever

Werknemers van UWV leggen uit hoe het is om te werken bij het bedrijf.  Wat maakt het zo interessant om hier te werken?

 

Welke uitkeringen biedt UWV?

De afdeling Uitkeren bij UWV biedt een belangrijk perspectief voor de samenleving. Als uitkeringsdeskundige beslis je bij aanvang en gedurende de claim over recht, hoogte en duur op basis van wet- en regelgeving. Daarbij draag je zorg voor de administratieve verwerking. Maar.. welke soorten uitkeringen kun je aanvragen?

 

AW

Deze uitkering valt onder de Participatiewet en biedt een uitkomst voor alle mensen welke arbeidsongeschikt zijn verklaard. Onder de Participatiewet vallen drie verschillende soorten: Indicatie banenafspraak, een positief Advies indicatie beschut werk of een Wajong-uitkering.

WW

De WW uitkering is voor werkelozen. Als iemand geheel of gedeeltelijk werkloos wordt, kan een Werkloosheidsuitkering (WW-uitkering) aangevraagd worden. De WW is een tijdelijke uitkering om het verlies aan inkomen tussen 2 banen op te vangen. 

ZW

De Ziektewet is een wet die regelt dat zieke werknemers, in gevallen waarbij de loondoorbetalingsverplichting voor de werkgever bij ziekte niet van toepassing is, recht hebben op een uitkering. De gevolgen voor inkomen en re-integratie hangen af van de persoonlijke situatie.

NOW

Dit is een tijdelijke regeling. De NOW is bedoeld om werkgevers die te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. Hierdoor kunnen werkgevers hun werknemers met een vast en met een flexibel contract doorbetalen. De NOW komt in plaats van de regeling voor werktijdverkorting.

Marijke, Christiaan en Andrea vertellen je graag meer over werken bij UWV. Of bekijk eens het gesprek tussen Nathalie van Berkel van UWV en Marion van Happen van RGF Staffing over de ontwikkeling van werkgelegenheid tijdens de Big Improvement Day.

Alle vacatures bij UWV

42 vacatures

Veelgestelde vragen

Het UWV is een landelijk netwerk wat bestaat uit 30 regionale vestigingen. Het UWV heeft 27 andere kantoren waar klanten voor andere zaken terecht kunnen. Het klantcontactcentra in Groningen, Almere en Goes. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam. Door deze regionale spreiding is er altijd wel een vacature bij jou in de buurt.
Het hoofdkantoor van het UWV is gevestigd in Amsterdam. Bekijk de vacatures bij het hoofdkantoor.

Het UWV is altijd op zoek naar personeel. Veel voorkomende functies zijn o.a.:
- uitkeringsdeskundige
- communicatie adviseurs
- salarisadministrateurs
-  juridisch administratief medewerkers.

UWV heeft natuurlijk veel meer functies. Bekijk alle vacatures!
UWV is het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. UWV zorgt voor deskundige, doelgerichte en efficiënte landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen (zoals WW, WIA (IVA en WGA), Wajong, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet), en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening.

Het UWV is een fantastische werkgever. Je krijgt de ruimte voor verdieping in je vak en je draagt bij aan het grotere plaatje.

Voordelen van werken bij het UWV:
- Je bent maatschappelijk betrokken;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
- Inhoudelijke uitdaging. 

Geïnteresseerd? Bekijk alle vacatures bij UWV