Filteren en zoeken

Filters

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

249 vacatures gevonden in Rotterdam

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Vacatures in Rotterdam

Wil jij werken in Rotterdam? In deze bruisende havenstad is er ontzettend veel werkgelegenheid. Via Unique kun je snel alle openstaande vacatures zowel fulltime als parttime in Rotterdam bekijken. Je kunt aan de slag in uiteenlopende vakgebieden: we hebben openstaande vacatures in de industrie, zakelijke dienstverlening en bij de overheid. Unique zoekt kandidaten voor elk opleidingsniveau!

Zoek je per direct werk in Rotterdam? Op elke vacaturepagina vind je een handige ‘Solliciteer direct’-button waarmee je eenvoudig online je gegevens kunt toesturen. Scroll snel verder om alle banen in Rotterdam te bekijken!

Fulltime en parttime vacatures in Rotterdam bij topwerkgevers

Via Unique kun je solliciteren naar fulltime en parttime vacatures in Rotterdam bij topwerkgevers. Ga bijvoorbeeld aan de slag als personal assistant bij Shell of als financieel medewerker bij ABN AMRO. Ook werven we doorlopend kandidaten voor het UWV en de Gemeente Rotterdam.

Werken bij de gemeente Rotterdam

Bij de Gemeente Rotterdam werken meer dan 10.000 medewerkers. Toch staat de organisatie bekend om de gezellige en informele werksfeer en medewerkers waarderen de vele doorgroeimogelijkheden. Via Unique kun je solliciteren naar vacatures bij verschillende organisatieonderdelen als Werk & Inkomen (W&I) en Stadsbeheer. Unique zoekt vrijwel doorlopend kandidaten voor functies als jongerenconsulent, WMO-adviseur, reinigingsmedewerker en operator cameratoezicht.

Banen in Rotterdam per vakgebied

Of jij nu aan de slag wil bij de overheid, in de horeca, in de administratie, de logistiek, marketing of klantenservice: Unique heeft een breed aanbod banen met leuke vacatures in Rotterdam. Ga jij aan de slag als orderpicker, commercieel medewerker of als beleidsmedewerker bij de overheid? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Werken in Rotterdam

Doordat de stad Rotterdam na de tweede wereldoorlog grotendeels is wederopgebouwd, vind je er in vergelijking met andere steden in Nederland veel bijzondere architectuur. Zo zijn de Erasmusbrug, Euromast, Kubuswoningen en de Markthal wereldberoemd.

Als je in Rotterdam na een dag werken wil genieten van een hapje eten of drinken, dan kun je naar een van de gezelligste straten van Nederland: de Witte de Withstraat. Hou je ervan om in het weekend cultuur te snuiven? De Kunsthal in Rotterdam heeft regelmatig nieuwe tentoonstellingen. Ook de programmering van het Luxor Theater Rotterdam is enorm gevarieerd.

Contact opnemen met Unique in Rotterdam

Heb je een vraag over een van de topwerkgevers in Rotterdam of wil je meer weten over het sollicitatieproces bij Unique? Stel deze en al je andere vragen gerust aan onze consultants. We leren je graag kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen! Via de Vestigingenpagina kun je eenvoudig de contactgegevens vinden van de Unique-vestiging bij jou in de buurt.

Voor vragen over een van de openstaande vacatures in Rotterdam op deze pagina, kun je gebruikmaken van het contactformulier dat op de vacaturepagina staat. Ook vind je hier altijd de contactgegevens van de aangesloten consultant van Unique.

Veelgestelde vragen over werken in Rotterdam via Unique

Kan ik ook solliciteren naar parttime vacatures in Rotterdam bij Unique?

Ja zeker. Gebruik het filter ‘Fulltime/parttime’ dat je links op deze pagina vindt, om alle parttime vacatures in Rotterdam te bekijken.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe banen in Rotterdam?

Door je in te schrijven bij Unique! Zodra we een openstaande vacature hebben in Rotterdam die bij jou past, nemen we contact met je op.