Filteren en zoeken

Filters

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

21 vacatures gevonden in Weert

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Bekijk vacatures in de buurt van Amsterdam

Fulltime en parttime vacatures in Amsterdam bij topwerkgevers

Heb je grote ambities en wil je bij een grote organisatie aan de slag? Veel bekende werkgevers hebben een vestiging in onze hoofdstad. Zo kun je via Unique solliciteren naar fulltime en parttime vacatures in Amsterdam bij topwerkgevers als de Gemeente Amsterdam, ABN AMRO en UWV. 

Unique uitzendbureaus in Amsterdam

Wil je meer weten over een van de topwerkgevers in Amsterdam of heb je een vraag over online solliciteren via Unique uitzendbureau? Stel deze en al je andere vragen gerust aan onze consultants! Onze consultants leren je graag kennen, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van een baan die bij jou past! 

Als je een vraag hebt over een van de banen in Amsterdam op deze pagina, raden we je aan om gebruik te maken van het contactformulier dat je op de vacaturepagina vindt. Ook staan op de vacaturepagina altijd de contactgegevens van de aangesloten Unique-vestiging en -consultant.  

Werken als CDD analist bij ABN AMRO in Amsterdam

Als CDD analist hou jij je dagelijks bezig met het tegengaan van witwassen en fraude en draag je bij aan het bestrijden van de financiering van terrorisme. Je werkt bij de afdeling Detection Financial Crime (DFC). Om te kunnen starten als CDD analist, heb je een afgeronde mbo-opleiding nodig. Via Unique krijg je de mogelijkheid om te voldoen aan eventuele aanvullende opleidingseisen op het gebied van wft’s. Je volgt hiervoor een opleidingstraject.

Banen in Amsterdam per vakgebied 

Of je nu aan de slag wil bij de overheid, in de horeca, administratie of bij een grote internationale organisatie: via Unique vind je snel leuke vacatures in Amsterdam. Zo kun je vrijwel per direct starten als administratief medewerker, commercieel medewerker of klantcontact specialist. Wat ga jij doen?

Werken in Amsterdam

Amsterdam wordt jaarlijks bezocht door toeristen uit buiten- én binnenland. De grachten en de Jordaan zijn natuurlijk wereldberoemd, maar ook de vele musea als het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en NEMO zijn zeker een bezoekje waard. Ook kun je in Amsterdam heerlijk shoppen in bekende winkelgebieden als de 9 straatjes en de Kalverstraat.

Hoewel Amsterdam van oudsher vooral een economisch centrum was vanwege de strategische ligging aan het IJ, is de stad tegenwoordig internationaal goed te bereiken door de ligging naast Schiphol en goede treinverbindingen. Ook vormt de snelweg de A1 een belangrijke verbinding met de rest van het land. Amsterdam speelt daarom nog altijd een belangrijke rol in de economie van Nederland. Zo hebben veel grote bedrijven een kantoor aan de Zuidas in Amsterdam.

Veelgestelde vragen over werken in Amsterdam via Unique

Kan ik via Unique ook solliciteren naar bijbanen in Amsterdam?

Ook een bijbaan voor naast je studie in Amsterdam vind je via Unique. Bekijk alle vacatures voor bijbanen of studentenwerk in Amsterdam op de pagina Bijbanen in Amsterdam.

Kan ik via Unique solliciteren naar parttime vacatures in Amsterdam?

Als je tussen de 8 en 32 uur wil werken, ben je op zoek naar een parttime of deeltijdbaan. Unique heeft diverse parttime vacatures in Amsterdam. Wil je meer dan 32 uur werken, dan is een fulltime baan ideaal voor jou. Met het filter ‘Fulltime/parttime’ vind je snel werk in Amsterdam dat aansluit bij jouw wensen. 

Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuwe banen in Amsterdam, kan dat?

Yes! Door je in te schrijven bij Unique, blijf je eenvoudig op de hoogte. Als we een openstaande vacature hebben in Amsterdam die aansluit bij jouw wensen, ontvang je een bericht van ons.