Filteren en zoeken

Filters

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

280 vacatures gevonden in Eindhoven

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Fulltime en parttime vacatures in Eindhoven bij topwerkgevers

Wil jij werken in Eindhoven bij een topwerkgever? Ontdek alle openstaande vacatures in Eindhoven via Unique. Veel bekende werkgevers zijn gevestigd in deze beweeglijke stad vol creatieve ontwikkelingen. Zoek je per direct werk in Eindhoven? Bekijk alle onze fulltime en parttime vacatures in Eindhoven en solliciteer direct!

Je kunt eenvoudig online solliciteren. Gebruik hiervoor de button ‘Solliciteer direct’ op de vacaturepagina. Studeer je nog? Via Unique kun je solliciteren naar een van de leuke vacatures in Eindhoven voor studenten. Deze bijbanen zijn goed te combineren met een studie of stage.

Eindhoven is een bruisende stad in de provincie Noord Brabant met veel grote bedrijven en werkgelegenheid. Via Unique kun je in Eindhoven solliciteren naar fulltime en parttime vacatures bij topwerkgevers. Zo vind je er vestigingen van UWV, Q-Park en ING.

Werken bij Q-Park in Eindhoven

Q-Park hoort bij de drie grootste parkeerbedrijven van Europa en ook in Eindhoven en omgeving vind je de parkeergarages van Q-Park. Als medewerker bij Q-Park hou je je altijd, direct of indirect, bezig met het leveren van de allerbeste parkeerdiensten aan klanten. We zoeken in Eindhoven kandidaten voor functies op elk opleidingsniveau. Zo kun je via Unique gaan werken als parking host, medewerker meldkamer of teamleider operations.

Banen in Eindhoven per vakgebied

Unique Eindhoven heeft een ruim aanbod van vacatures in verschillende sectoren. Zo kun je aan de slag in de logistiek, commercie, administratie en horeca. We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden binnen de verschillende vakgebieden.

Klantenservice vacatures Eindhoven

Als je werkt op de klantenservice, dan ben je vaak hét eerste aanspreekpunt voor klanten. Je belt (outbound) of wordt gebeld (inbound), maar beantwoordt vaak ook per e-mail of whatsapp vragen van klanten en geeft hierbij advies. Ben jij assertief en oplossingsgericht? Dan hebben wij genoeg leuke klantenservice vacatures in Eindhoven voor jou. Ga bijvoorbeeld aan de slag als customer service medewerker, klantadviseur of commercieel klantenservice medewerker.

Financiële vacatures Eindhoven

Werken als financieel adviseur, klantadviseur of customer service medewerker? Bij Unique vind je een groot aanbod financiële vacatures in Eindhoven en omgeving. Afhankelijk van jouw interesse en ervaring kun je binnen verschillende branches gaan werken. Er is namelijk geen organisatie die zonder een financiële afdeling draait. Of je nu administratief financieel aan de slag wil, of als adviseur: wij hebben altijd financiële vacatures in Eindhoven voor jou!

Werken in Eindhoven

Bekende namen als DAF en Philips zijn groot geworden in Eindhoven. De stad kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en je vindt er veel bedrijven op het gebied van design, technologie en kennis. Dit maakt Eindhoven een interessante plek om te werken!

In Eindhoven kun je onder andere studeren aan de Fontys Hogeschool, Design Academy, Avans Hogeschool en de Technische Universiteit Eindhoven. Door de aanwezigheid van de vele studenten, is Eindhoven een echte studentenstad. In het centrum vind je dan ook veel uitgaansgelegenheden.

Openstaande vacatures in de buurt van Eindhoven

Via Unique kun je solliciteren naar vacatures in de hele provincie Noord Brabant. Benieuwd naar de mogelijkheden in steden in de buurt van Eindhoven? Bekijk direct de:

Over Unique

Je wil vooruit in je werk. Stappen zetten. Iets nieuws proberen op jouw manier. Wil je fulltime aan de slag of misschien een dag minder werken? Welke kant vooruit voor jou ook opgaat; verder komen begint bij verder kijken. Bij Unique kunnen we je hierbij goed helpen. Onze 800+ medewerkers staan voor je klaar!

Contact opnemen met Unique in Eindhoven

Het adres van de vestiging van Unique Eindhoven is Bogert 2. Je kunt de consultants in Eindhoven telefonisch bereiken via 040 0296 8080 of per e-mail: eindhoven@unique.nl.

Veelgestelde vragen over werken in Eindhoven via Unique

Heeft Unique ook bijbanen voor studenten in Eindhoven?

Ja zeker! Unique Eindhoven heeft een ruim aanbod bijbanen voor studenten. Met het filter ‘Ik ben een…’ vind je snel een overzicht van alle openstaande vacatures die je goed kunt combineren met een studie of stage.

Geeft Unique ook carrièreadvies?

Verder komen begint bij verder kijken! Wij kijken voor jou naar de best passende baan. Laat via een open sollicitatie je gegevens achter. Onze consultants nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct weten wat bij jou past? Dit kun je ook zelf alvast onderzoeken met de Unique Talentscan. Deze slimme tool is speciaal ontwikkeld door gedragswetenschappers. Speciaal voor jou om te zien wat jij kunt en nog veel belangrijker, wat jij wil!

Hoe kan ik solliciteren bij Unique in Eindhoven?

Je kunt via de website direct solliciteren bij Unique. Zoek een leuke vacature, klik op 'Solliciteer direct', upload je cv (optioneel) en stuur het naar ons. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie en voor je het weet heb je een nieuwe baan!