Filteren en zoeken

Filters

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

79 vacatures gevonden in Zwolle

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Vacatures in Zwolle

Zwolle is een moderne stad waar je een bezoekje kunt brengen aan de rijke geschiedenis, maar ook aan moderne conceptstores, lekkere restaurants en gezellige parkjes. Uitzendbureau Unique heeft tientallen vacatures in Zwolle, in verschillende branches en voor alle opleidingsniveaus. Wil jij werken in Zwolle? Bekijk alle vacatures in de stad en omgeving.

Vacatures in vele vakgebieden

Uitzendbureau Unique Zwolle heeft een breed scala in vacatures in verschillende vakgebieden. Zo hebben wij verschillende vacatures in de administratie, techniek, logistiek, callcenter en in de financiële wereld.

Werken in Zwolle

Ga gezellig dineren bij De Librije of bezoek de oude binnenstad met zijn bezienswaardigheden, zoals museum de Fundatie. Zwolle heeft het allemaal. Lijkt werken in Zwolle je leuk? Dan zijn daar ook genoeg mogelijkheden voor. Unique heeft vacatures in verschillende vakgebieden voor jou. Niet alleen Zwollenaren zoeken een baan in de stad, maar ook veel forenzen uit bijvoorbeeld Almere en Deventer reizen dagelijks naar Zwolle af voor werk.

Uitzendbureau Unique Zwolle

Wij zijn Unique. Sinds 1972. Met 50 jaar werkervaring en 800+ medewerkers kijken we verder dan wat jij doet en zien we wie jij bent. Ook in de stad Zwolle vind je een Unique vestiging met de beste baan voor jou. Bezoek ons en kijk samen met onze collega's naar welke baan het beste bij jou zou passen! Je vindt ons op het Hanzeplein 11 in Zwolle. Of neem contact met ons op via Unique Zwolle.

Administratieve vacatures Zwolle

Op zoek naar administratieve vacatures in Zwolle en omgeving? Bekijk onze vacatures en ga aan de slag binnen een van de talloze functies en vakgebieden. Bijvoorbeeld als administratief medewerker, dossier beheerder of juridisch medewerker. Unique heeft administratieve vacatures in vakgebieden als commercie, callcenter of klantadvies en overheid. We hebben zowel fulltime als parttime administratieve vacatures voor jou.

Klantenservice vacatures Zwolle

Ben jij een geboren adviseur? Help je klanten graag om hun vraagstuk zo volledig mogelijk te beantwoorden? Binnen de klantenservice is geen één dag hetzelfde. Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor klantrelaties en zorgt dat ze snel en volledig worden geholpen. Je staat niet alleen telefonisch klanten te woord, maar beantwoordt ook e-mails en whatsapp-berichten. In de meeste gevallen word jij gebeld en gaat het om een inbound klantenservice functie. Via Unique kan je aan de slag binnen verschillende klantenservice functies in Zwolle. Ga bijvoorbeeld aan de slag als klantadviseur, centralist of webcare medewerker. Bekijk al onze klantenservice vacatures.

Financiële vacatures Zwolle

Op zoek naar financiële vacatures in de omgeving van Zwolle? Ga via Unique aan de slag als financieel adviseur, customer service medewerker binnen bank en verzekeringen of bijvoorbeeld als incassomedewerker. Als financial kun je op verschillende plekken binnen een organisatie jouw kennis inzetten. Er zijn financiële afdelingen waar je aan de slag kunt als bijvoorbeeld controller of payroll medewerker. Dit komt voor in bijvoorbeeld het administratieve vakgebied. Er is ook veel vraag naar servicegerichte financiële experts, die klanten met gedegen advies te woord kunnen staan. Dit zie je meestal in het bank- en verzekeringswezen binnen de klantenservice. Via Unique krijg je de mogelijkheid om je wft certificaat, welke vaak een vereiste is binnen de adviesfuncties, kosteloos te behalen.

Banen bij de gemeente Zwolle

Werken voor de gemeente Zwolle betekent samen met ruim 1000 andere collega's werken aan een stad waar iedereen veilig en prettig kan wonen, werken en verblijven. Waarbij inwoners van de gemeente Zwolle dezelfde kansen hebben. Bekijk de vacatures bij de gemeente Zwolle.

Eenvoudig solliciteren via Unique

Verder komen begint bij verder kijken! Wij kijken voor jou naar een passende baan. Laat via een open sollicitatie je gegevens achter en de vestging van Zwolle neemt contact met je op om jou te matchen aan verschillende functies. Soms is het ook slim om eens een oogje naar binnen te werpen. Naar wie jij bent en wat je drijft. De Unique Talentscan doet precies dit. Deze slimme tool is speciaal ontwikkeld door gedragswetenschappers. Speciaal voor jou om te zien wat jij kunt en, nog veel belangrijker, wat jij wil!

Veelgestelde vragen

  • Waarom werken in Zwolle?

Den Haag is een bruisende stad met veel grote bedrijven. Dit biedt volop carrièrekansen. Zwolle biedt ook veel mogelijkheden voor studenten met bijbanen. Bekijk snel alle vacatures in Zwolle en vind de baan die past bij jou.

  • Waar vind ik vacatures in Zwolle?

Unique heeft een ruim aanbod aan vacatures in Zwolle. Bekijk alle vacatures in Zwolle op onze overzichtspagina. Solliciteer eenvoudig online. Voor je het weet heb je een nieuwe baan!

  • Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt eenvoudig direct solliciteren bij Unique. Zoek een leuke vacature, upload je CV en motivatie en stuur het naar ons op. Je ontvangt een snelle reactie en voor je het weet heb jij een nieuwe baan.

Andere vacatures in de omgeving van Zwolle: