15-9-2021

Pim Werkt helpt Rachel aan een nieuwe baan dankzij de Unique Talentscan

Pim Werkt helpt Rachel aan een nieuwe baan

Verder kijken, als je aan Unique denkt, hoor je dit credo. Maar verder kijken doen we niet alleen. Ditmaal zetten we Rachel van der Heiden en Pim Werkt in de spotlight. Rachel heeft dankzij Pim Werkt en onze enige echte Unique Talentscan een prachtige nieuwe uitdaging gevonden!

Als je echt verder kijkt dan het CV kom je bij de mooiste ontdekkingen. Dit bleek ook bij Rachel van der Heiden die na 27 jaar werken zonder baan kwam te zitten. En na zoveel jaar werken, weer op zoek gaan naar een nieuwe baan is een gigantische opgave. Als Unique hebben wij hier een mooie bijdragen in mogen doen, met een mooi en inspirerend verhaal als resultaat. Helemaal Unique.

Unique Talentscan in actie!

Senior manager bij PIM Werkt Edith Reijs bemiddelde het proces van Rachel en legde de Unique Talentscan voor. Rachel: “Omdat ik vragen had over hoe een uitzendbureau te werk gaat, heb ik deze vraag gesteld. Edith heeft mijn vragen beantwoord en geadviseerd om een Talentscan te doen. Toen we de uitslag van de scan bespraken, zei Edith meteen: “Ik hoef hier niet eens een naam boven te zien, dit ben jij ten voeten uit.” Heel interessant om jezelf zo terug te zien op papier. Want het leek me wel wat om verschillende functies uit te proberen om er zo achter te komen welk werk en type organisatie het beste bij me past.

Marjolein had me ondertussen ook gewezen op een vacature bij GGZ Oost Brabant als Voedsel assistent. Ik heb hier 2 dagen achter de schermen mogen kijken. Het was een functie waarbij ik vooral zelfstandig werkte. Ik ontdekte er dat ik liever geen “eenzame” baan heb. Zo kom je in elke ervaring iets te weten wat je meeneemt in de zoektocht naar passend werk.”

Weten wat de Unique Talentscan voor u kan doen?

De Unique Talentscan kent vele gebruiken, Rachel gebruikte hem om erachter te komen waar ze echt op haar plek zou zitten. Maar wat kan het voor u betekenen? Er is maar een manier om daar achter te komen. Vraag hier de  Talentscan voor meer informatie. Wil je hele interview met Rachel lezen? Klik dan hier!

Ook interessant om te lezen

Succesvol solliciteren op de arbeidsmarkt in de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant

Wil je weten wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt binnen de regio Zuid-Holland en de regio Noord-Brabant? Of ben je benieuwd waarom de innoverende havenstad Rotterdam de perfecte springpl...
20-3-2023

De impact van AI op de toekomst van de arbeidsmarkt

De huidige arbeidsmarkt verandert continu. Zo is Artificial intelligence (AI) een belangrijke trend waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen. De vraag naar marketeers, content- en IT-...
16-3-2023