Filteren en zoeken

Filters

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

24 vacatures gevonden in Groningen

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Vacatures in Groningen

Werken in Groningen? Dat doe je via Unique! Bekijk het overzicht met alle openstaande fulltime en parttime vacatures in Groningen en solliciteer eenvoudig online bij topwerkgevers. Je kunt via Unique vrijwel per direct werken in Groningen in uiteenlopende vakgebieden. Bekijk bijvoorbeeld eens de technischefinanciële of administratieve vacatures.

Zoek je per direct werk in Groningen? Scroll snel verder om alle openstaande vacatures van juli 2022 in Groningen te bekijken. Op alle vacaturepagina’s vind je handige ‘Solliciteer direct’-buttons, waarmee je eenvoudig online kunt solliciteren.

Fulltime en parttime vacatures in Groningen bij topwerkgevers

Vijf dagen per week werken of liever drie? Hoe je vooruitgaat. Dat is aan jou. Bij Unique kun je in Groningen solliciteren naar fulltime en parttime vacatures bij topwerkgevers. Zo zoeken we doorlopend kandidaten voor onder andere ING en Menzis.

Werken bij Menzis in Groningen

Bij zorgverzekeraar Menzis werken bijna 1500 medewerkers. Als medewerker draag je bij aan het leveren van de beste verzekeringsproducten aan de meer dan twee miljoen klanten. Voor Menzis in Groningen zoeken we regelmatig kandidaten voor de functie klantenservicemedewerker.

Financiële vacatures in Groningen

In Groningen kun je via Unique solliciteren naar verschillende financiële vacatures. Zo kun je aan de slag als financieel adviseur of financieel klantenservice medewerker. Ook kun je voor banken gaan werken als ondersteunend klantenservice financial. Via Unique kun je hiervoor kosteloos jouw wft-certificaat behalen.

Banen in Groningen per vakgebied

Via Unique kun je solliciteren naar leuke vacatures in Groningen in verschillende vakgebieden. Bekijk bijvoorbeeld eens de:

Werken in Groningen

Door de aanwezigheid van de Universiteit Groningen en verschillende hogescholen is deze stad in het noorden van Nederland een bruisende studentenstad. Groningen kent een rijk verenigingsleven met veel studenten-, -sport- en studieverenigingen. Via Unique kun je als student solliciteren naar leuke vacatures in Groningen. Zo zoeken we doorlopend studenten voor bijbanen in de horeca, logistiek en voor vacatures bij klantenservices.

In Groningen zal je je niet snel vervelen. Beklim de Martinitoren en geniet op grote hoogte van een fantastich uitzicht over de stad. Of ga op culturele ontdekking in een van de musea die de stad te bieden heeft, zoals het Groninger Museum. Deze studentenstad staat bekend om het fantastische uitgaansleven. Ga uit tot in de late uurtjes of geniet van een drankje op het terras op de Grote Markt!

Openstaande vacatures in nabijgelegen steden

Via Unique kun je in de hele provincie Groningen solliciteren naar leuke vacatures. Maar ook in nabijgelegen steden vind je via Unique snel een baan. Bekijk bijvoorbeeld eens de:

Contact opnemen met Unique in Groningen

Wil je meer weten over solliciteren bij Unique of heb je een vraag over de verschillende contractvormen bij uitzendbureau Unique? Neem voor deze en al je andere vragen vrijblijvend contact op met Unique in Groningen. Je vindt de contactgegevens van onze vestiging in Groningen eenvoudig via de Vestigingenpagina.

Voor vragen over een van de vacatures in Groningen, kun je direct contact opnemen met de aangesloten consultant van Unique via het contactformulier op de vacaturepagina. Ook vind je op de vacaturepagina altijd de contactgegevens van de Unique-vestiging die de vacature heeft geplaatst.

Veelgestelde vragen over werken in Groningen via Unique

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe vacatures in Groningen?

Je kunt je hiervoor inschrijven bij Unique. Zodra we een vacature hebben die voldoet aan jouw wensen, ontvang je een bericht van ons.

Kan ik via Unique ook solliciteren naar parttime vacatures in Groningen?

Ja zeker! Gebruik het filter ‘Fulltime/parttime’ om alle parttime vacatures in Groningen te bekijken.

Hoe kan ik solliciteren bij Unique in Groningen?

Solliciteren kan bij Unique eenvoudig online. Als je een vacature hebt gevonden die past bij wat jij wil, klik je op 'Solliciteer direct'. Vervolgens upload je je cv (optioneel) en klik je op ‘Verzenden’. Onze consultants nemen zo snel mogelijk contact met je op.