Filteren en zoeken

Filters

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

57 vacatures gevonden in Almere

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken


Banen in Almere

Op zoek naar een baan in Almere? Deze jongste stad van Nederland is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een aantrekkelijke, dynamische plek voor inwoners. Ook werkgelegenheid is er genoeg. Zowel kleinere ondernemers, als een aantal grote bekende bedrijven zijn in Almere gevestigd. Unique heeft vacatures binnen verschillende vakgebieden, zowel fulltime als parttime.

Werken in Almere

Lekker shoppen in het moderne winkelcentrum, relaxen op een van de vele stranden óf een wandeling maken door het natuurgebied Oostvaardersplassen. Almere is een veelzijdige stad, waar je bij elk bezoek wel iets nieuws kan ontdekken. Wist je dat er ook grote bedrijven in Almere zijn gevestigd? Bijvoorbeeld Rabobank, Leaseplan en wij van Unique opereren vanuit ons hoofdkantoor in Almere. Veel forenzen uit AmsterdamUtrecht en Amersfoort bezoeken Almere dagelijks voor werk.

Administratieve vacatures Almere

Wil jij aan de slag binnen een  administratieve functie in de omgeving van Almere? Dat kan! Unique heeft veel functies binnen het administratieve vakgebied. Ga aan de slag als administratief medewerker in de logistiek, binnen een klantteam of het juridisch vakgebied. Via Unique kan je zowel fulltime als parttime aan de slag. Niet alleen in Almere, maar ook omliggende steden hebben we beschikbare vacatures voor jou.

Klantenservice vacatures Almere

Vind jij het leuk om hét visitekaartje van een organisatie te zijn en klanten te woord te staan bij verschillende uitdagingen en vragen? Dit kan binnen de klantenservice. Hier is geen dag hetzelfde en ben jij de eerste hulplijn voor bijvoorbeeld bellers, appers of mailers. In de meeste gevallen gaat het om een inbound functie, waarbij klanten jou bellen met gerichte vragen. Je wordt goed ingewerkt en volgt de nodige trainingen om zelfverzekerd aan de slag te gaan. Wij hebben talloze klantenservice functies binnen verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan functies als klantadviseur of webcare medewerker binnen het financiële vakgebied of bank- en verzekeringswezen.

Financiele vacatures Almere

Jij wilt een financiële functie bekleden in Almere of omgeving? Ga aan de slag als binnendienst medewerker, klantadviseur of financieel medewerker. Financiële vacatures zijn er in de breedste zin van het woord. Zo kan je op een financiële afdeling aan de slag, maar kan je bijvoorbeeld ook je financiële expertise laten zien op een klantenservice afdeling of binnen een commerciële functie. Aan jou de keuze! Unique biedt jou verschillende vacatures binnen het financiële vakgebied en om voor een functie binnen de klantenservice kosteloos jouw wft-certificaat te behalen.