Filteren en zoeken

Filters

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

255 vacatures gevonden in Amstelveen

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Vacatures in Amstelveen

Bij Unique kun je solliciteren naar openstaande vacatures in Amstelveen bij topwerkgevers. Je kunt vrijwel per direct aan de slag in uiteenlopende vakgebieden. Zo kun je reageren op leuke administratieve, commerciële, financiële en logistieke vacatures.

Wil je per direct werken in Amstelveen? Solliciteren kan bij Unique eenvoudig online. Gebruik hiervoor de ‘Solliciteer direct’-buttons op de vacaturepagina.

Fulltime en parttime vacatures in Amstelveen bij topwerkgevers

Bij Unique zijn we trots op onze samenwerkingen met topwerkgevers in Amstelveen. Zo kun je in Amstelveen per direct werken bij bedrijven als KPMG en ING. Bij de meeste topwerkgevers kun je zowel fulltime als parttime aan de slag.

Werken bij KPMG in Amstelveen

Het Nederlandse hoofdkantoor van KPMG Nederland staat in Amstelveen. Bij dit internationale accountantskantoor kun je via Unique solliciteren naar leuke vacatures. Zo zoeken we geregeld kandidaten die als administratief coördinator, medewerker planning, secretaresse of management assistent aan de slag willen. Op de pagina Werken bij KPMG vertellen we je meer over KPMG en vind je een overzicht van alle openstaande vacatures.

Banen in Amstelveen per vakgebied

Via Unique kun je in Amstelveen solliciteren naar vacatures in uiteenlopende vakgebieden. Bekijk bijvoorbeeld de:

Werken in Amstelveen

Het dorp Amstelveen, gelegen onder de rook van Amsterdam, is een groene oase midden in de Randstad. Doordat Het Amsterdamse Bos bij Amstelveen hoort, heeft elke inwoner er meer dan 100 vierkante meter park tot zijn beschikking! Door de ligging direct naast Amsterdam en vlakbij luchthaven Schiphol, is Amstelveen een populaire vestigingsplaats voor bedrijven. Een van de bekendste werkgevers in deze stad is het internationale accountantskantoor KPMG.

Door de aanwezigheid van Campus Uilenstede wonen er veel studenten in Amstelveen. Met het openbaar vervoer en de fiets zijn de faculteiten van de UvA in het centrum van de stad goed bereikbaar. De collegezalen van de VU zijn iets dichterbij: de VU staat namelijk op de Zuidas.

Openstaande vacatures in steden in de buurt van Amstelveen

Via Unique kun je ook solliciteren naar vacatures in nabijgelegen steden. Bekijk bijvoorbeeld eens de:


Contact opnemen met Unique in Amstelveen

Wil je meer weten over solliciteren bij Unique in Amstelveen of heb je een vraag over een van de topwerkgevers? Neem voor deze en al je andere vragen vrijblijvend contact op met de consultants van Unique! Via de Vestigingenpagina vind je eenvoudig de contactgegevens van de Unique-vestiging bij jou in de buurt.

Voor vragen over een van de vacatures op deze pagina, kun je direct een berichtje sturen naar de aangesloten consultant van Unique via het contactformulier op de vacaturepagina. Ook vind je op de vacaturepagina altijd de contactgegevens van de Unique consultant- of vestiging.

Veelgestelde vragen over werken in Amstelveen via Unique

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe banen in Amstelveen?

Dit kan eenvoudig door je in te schrijven bij Unique. Zodra we een baan hebben in Amstelveen die bij jou past, ontvang je een berichtje van ons.

Kan ik als student in Amstelveen ook solliciteren bij Unique?

Ja zeker! Met het filter ‘Ik ben een…’ op deze pagina vind je eenvoudig een overzicht van alle openstaande vacatures voor studenten.

Kan ik bij Unique ook solliciteren naar parttime banen in Amstelveen?

We zoeken geregeld kandidaten voor parttime vacatures in Amstelveen. Gebruik het filter ‘Fulltime/parttime’ om snel alle deeltijd vacatures in Amstelveen te bekijken.