De financiële wereld iets voor jou?

Unique start 1 september 2022 met een werk- en leertraject High Impact Program voor financieel adviseur voor bank- en verzekeringswezen. Het speciale van dit traject is dat je geen diploma nodig hebt voor de financiële dienstverlening of bijvoorbeeld een afgeronde hbo-opleiding, dit mag uiteraard wel. Bij Unique kijken we verder, want talenten, drijfveren en intrinsieke motivatie vertellen ons veel meer over jou! Ben jij voor minimaal 32-36 uur per week beschikbaar? Heb jij een bijzondere interesse in de financiële bankwereld en in het verzekeringswezen en ben je klaar voor een groeispurt in werk en als persoon? Dan kan dit High Impact Program zomaar jouw volgende stap zijn. 

Het traineeship

Je vraagt je vast af wat je leert in het High Impact Program. In ruim een jaar leer jij alle ins en outs van de financiële dienstverlening. Wij bieden je de mogelijkheid om je traineeship het High Impact Program te doorlopen bij grote spelers, waaronder ABN Amro, De Volksbank en ING.

Het is een ultieme kans om te groeien, inhoudelijk én persoonlijk. Zie het als een mooie springplank om uiteindelijk zacht te landen als professional van formaat. 

Onderwerpen en vaardigheden

In dit jaar kan je leren over schade, krediet en/of hypotheken. Naast deze inhoudelijke topics krijg je ook de kans om te groeien in andere vaardigheden, zoals persoonlijk leiderschap, omgaan met weerstand, gespreksvaardigheden en organisatiesensitiviteit. Juist deze skills gaan je helpen om de stap te maken naar professional in de financiële wereld. Zo ga jij na dit jaar met een zak vol kennis én vol vertrouwen aan de bak bij de grootste opdrachtgevers in de financiële dienstverlening.

Teamwork

Je bent niet helemaal alleen in het programma, want met de andere deelnemers van de groep heb je nauw contact. Zo kun je van elkaar leren en ervaringen uitwisselen en bouw je aan een mooi netwerk voor de toekomst!

Schrijf je in voor de volgende klas

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het High Impact Program! Je kunt je hieronder inschrijven voor de volgende lichting.

* Bij een inschrijving, schrijf je je ook in voor arbeidsbemiddeling. Lees hier hoe Unique jouw gegevens verwerkt.

High Impact Program tot financieel adviseur: dit krijg je van ons!

Groei in je ervaring en kennis

Je leert inhoudelijk én groeit als persoon. Tijdens het High Impact Program behaal je in ieder geval WFT Basis en afhankelijk van jou carrière pad bieden wij jou de mogelijkheid om verschillende WFT’s te behalen, namelijk:

 • WFT Schade (Schade Particulier en Schade Zakelijk)
 • WFT Consumptief
 • WFT Vermogen (dit is inclusief WFT Consumptief)
 • WFT Hypothecair (dit is inclusief WFT Consumptief)

Trainingen & workshops

Ook volg je trainingen en workshops om skills te ontwikkelen, zoals organisatiesensitiviteit, gesprekstechnieken en persoonlijk leiderschap. Je staat er niet alleen voor, want een talent coach is er voor jou op de momenten dat je vragen hebt of iets nodig hebt. Ook belangrijk: je ontmoet je medetrainees regelmatig voor zakelijke, maar zeker ook gezellige activiteiten. 

Wanneer je start met het High Impact Program tot financieel adviseur, dan bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Per 1 september 2022 krijg je een jaarcontract en betalen wij al jouw opleidingskosten!
 • De eerste maand ga je aan de slag met het behalen van je WFT Basis. Je ontvangt dan een mooi startsalaris van € 2184,- bruto per maand.
 • Na het behalen van je WFT start je bij één van onze opdrachtgevers en afhankelijk van de opdrachtgever waar je geplaatst wordt zijn er mogelijkheden om te groeien in salaris.
 • Je krijgt 24 vakantiedagen.
 • Je krijgt 8% vakantiegeld.
 • Je volgt een in ieder geval een WFT Basis opleiding en krijg je de mogelijkheid om alle WFT’s te behalen.
 • Je mag een op maat gemaakt opleidingsaanbod volgen met diverse workshops, competentietrainingen en coachsessies die passen bij jouw ambities.
 • Je krijgt een eigen Talent Coach die jou helpt jouw ambities waar te maken en je ondersteunt waar nodig.
 • Tijdens het traineeship doe je relevante werkervaring op bij topwerkgevers met uitzicht op overname. Het traineeship High Impact Program is een springplank naar jou toekomst!
 • Last but not least: Je leert de andere groepsleden goed kennen én je leert van elkaar. Hoe tof is het om er in één klap een gezellige groep mensen bij te hebben in je netwerk?
high-impact-program

De opleidingsfase en -locatie

De opleiding is een traject van 18 maanden. Unique verzorgt en het gehele traineeship inclusief de benodigde WFT’s worden betaald door Unique. Voor de WFT opleidingen studeer je thuis in een digitale leeromgeving. Daarnaast kom je ook regelmatig met mede-trainees bij elkaar op onze diverse locaties in het land (Utrecht, Amsterdam of Almere) voor klassikale (examen)trainingen en workshops. Hartstikke leerzaam én gezellig!

Na de opleidingsfase word je door ons geplaatst op een vacature met maximaal 1 uur reistijd. We zijn op zoek naar kandidaten in de regio Amsterdam, Utrecht, Breda, Rotterdam, Leiden, Amersfoort, Almere, Hilversum, Purmerend, Den Haag en Apeldoorn. We vragen een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week.

Amirali ging je voor...