Talent werven

Unique helpt je bij het schrijven van de perfecte vacature, met arbeidsmarktcommunicatie,
jouw eigen recruitmentstrategie, een werkenbij-pagina of andere (online) tools voor jouw werving. 

Het werven van nieuw talent laat je over aan Unique. We maken de beste match tussen kandidaten en vacatures. Gebruiken geavanceerde tools, de beste wervingskanalen, arbeidscommunicatie en doelgroep analyses.

Dit doen wij

Doelgroepanalyse

Iedere vacature heeft een eigen doelgroep. En iedere doelgroep moet op zijn eigen manier benaderd worden. Hoe bereik je sollicitanten die passen bij die specifieke vacature, afdeling of jouw organisatie? Maak gebruik van de doelgroepanalyse van Unique. Aan de hand van uitgebreide data-analyses ontwikkelden we doelgroepkaarten voor iedere functie.

De VacatureScan: zorg voor de ‘klik’ met goede kandidaten

Schrijf je een vacaturetekst met alleen de informatie die nodig is, in de hoop dat er een aantal kandidaten solliciteren? Of schrijf je de vacature zodanig dat die de perfecte kandidaat aanspreekt?

Voor het grootste deel van de werknemers is de werksfeer of bedrijfscultuur de belangrijkste reden om te blijven, of om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Daarom is een optimale ‘klik’ tussen de kandidaat en jouw organisatie ontzettend belangrijk. 

De VacatureScan geeft inzicht in de perfecte kandidaat voor de vacature en organisatie. We kijken niet alleen naar wat de kandidaat moet kunnen, maar ook of iemand past in het team en bij de bedrijfscultuur.

Hoe werf je de beste collega's voor jouw vacatures? Met een profiel dat past bij jouw doelgroep. Schrijf samen met Unique naar de beste functietitel, SEO-tekst of inhoud. Of volg onze workshop 'perfecte vacature'. Maak een afspraak met een consultant van Unique of plaats je vacature.