Jobboards

Jobboards zijn partijen die vele vacatures verzamelen via derde partijen. Bij de bekende jobboards betaal je doorgaans een vergoeding om vacatures te kunnen plaatsen. Plaats je een vacature via Unique, dan zorgen wij ervoor dat jouw vacature automatisch op de juiste, grote en kleine jobboards geplaatst wordt.

Jouw vacature plaatsen we op prominente jobboards, zoals LinkedIn, Monsterboard en Nationalevacaturebank.nl.
Maar we werken ook veel samen met specialistische jobboards, waardoor we kandidaten met specifieke kwaliteiten - bijvoorbeeld, finance, marketing, techniek of public - kennis laten maken met jouw vacature en organisatie.

Alleen de beste kandidaten

Met de juiste afstemming van grote, kleine en niche-jobboards vinden we de beste kandidaten uit de markt. Hiermee vinden onze consultants altijd een kandidaat die de vacature optimaal kan invullen.

 

E-mailings voor snel, gericht en groot bereik

Onder de aandacht komen met jouw organisatie via een mailing? Unique beschikt over een uitgebreide database met kandidaten die volledig compliant is en voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Unique neemt al het werk uit handen, denk aan een responsive opmaak, beeldmateriaal, content.

Achteraf maken we een rapportage op die inzicht geeft in de resultaten.

 

Topvacatures

Nóg meer aandacht voor jouw vacatures, op de homepage van Unique.

Topvacatures staan tijdelijk prominent op onze website en vallen daardoor direct op bij sollicitanten die onze website bezoeken. Waarom dan niet die van jouw organisatie? Slechts vier vacatures tegelijk geven wij een podium op onze homepage. Neem cntact op en vraag meteen hoe Unique ook van jouw vacature een topvacature maakt.

Bedrijfsvideo

Bied nieuwe collega's een optimale kijk in jouw organisatie met een professionele bedrijfsvideo. Vóórdat medewerkers solliciteren bepalen ze eerst wat hun eerste indruk is van een organisatie. Wat is de cultuur van een bedrijf of afdeling, en hoe ziet een werkplek eruit? Of, wat vertellen collega's over het bedrijf, een werkdag of de koffie?

Maak een bedrijfsvideo voor je website, werkenbij-pagina of als extra wervingsmiddel voor je vacature(s). En laat zien waarom sollicitanten bij jouw organisatie willen solliciteren. Bijvoorbeeld als je vaker meerdere vacatures hebt op één afdeling.

Schakel Unique in voor het maken van de video. Wij werken samen met specialisten. En overtuig met een perfecte eerste indruk van jouw organisatie.