Talent selecteren

Unique kent talent. En daarom selecteren we de beste flexmedewerker voor jouw organisatie. Op uitzendbasis of met een contract. Tijdens het werk begeleiden we onze kandidaten, bijvoorbeeld met opleidingen. We vragen ze wat ze nodig hebben. Zodat jouw organisatie groeit, net als je personeel.


Dit doen wij

Het juiste contract

Uitzenden, detacheren, payroll of werving en selectie: voor iedere (aanstaande) collega precies het juiste contract. Direct bij jouw organisatie, via Unique of op de payroll van Unique. Voor tijdelijk en vast personeel.

Mensen die blij zijn met hun baan zijn succesvol. Ook bij jouw organisatie. Ben je op zoek naar tijdelijk personeel? Of mis je een specialist voor een project? Misschien wil je een toekomstig personeel meteen in dienst nemen? We zenden uit, detacheren, denken mee over payroll-opdrachten en doen werving en selectie. Voor jouw organisatie. 

Uitzenden

Voor Unique betekent uitzenden een flexibele oplossing voor een uitdaging op personeelsniveau. Jij vertelt ons waar je naar op zoek bent. Wij plannen de sollicitaties en gesprekken. Zo zorgen we ervoor dat je snel de juiste kandidaat aan het werk hebt.

Detacheren

De combinatie van flexibiliteit en zekerheid is detacheren. Kandidaten gaan voor een afgesproken periode of op projectbasis bij jouw organisatie aan de slag. En zo werk je samen met een kandidaat die direct inzetbaar en snel productief is, bijvoorbeeld door werkervaring bij eerdere werkgevers.

Werving en selectie

Het kost soms veel tijd om de juiste medewerker te vinden. Heb je geen ruimte om deze tijd vrij te maken? Dan is werving en selectie de oplossing. Unique neemt je het proces uit handen. Wij kijken naar de beschikbaarheid van kandidaten, voeren het sollicitatiegesprek en stellen de beste kandidaten aan jouw organisatie voor. Op het moment dat er een match is kan de kandidaat direct aan de slag.