24-4-2023

Uitzendwerk: een slimme manier om je financiële situatie te verbeteren

Wil je sparen voor de toekomst? Of zoek je een manier om zo snel mogelijk je studieschuld af te betalen? Wat je beweegredenen ook zijn, je financiële situatie verbeteren is altijd slim. Een goede optie hiervoor is uitzendwerk. Als uitzendkracht heb je een flexibele baan waarmee je in korte tijd een aardig bedrag kunt verdienen. In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van uitzendwerk.

Werken als uitzendkracht via Unique

Unique uitzendbureau koppelt werkgevers en werknemers aan elkaar. Wanneer je bij Unique bent ingeschreven, gaan wij aan de slag om een match te vinden tussen jouw profiel en de open vacatures. Hierbij kijken we verder dan alleen je diploma en cv; ook je passies, talenten, karakter en drive bepalen welke vacature bij jou past. Ga je via ons als uitzendkracht aan het werk? Dan kom je te werken bij een van onze vele werkgevers. Het werk kan tijdelijk zijn, maar in sommige situaties kun je ook langer bij één werkgever werken. Bijvoorbeeld door verlenging van je contract of omdat de werkgever jou volledig overneemt als werknemer. Uitzendwerk is dus ook geschikt als je op zoek bent naar een stabiel inkomen.

Wat zijn de voordelen van uitzendwerk?

Als uitzendkracht hoef je niet zelf een baan te zoeken; wij helpen je daarbij. Omdat je vaak een kort contract hebt, kun je bij diverse bedrijven werken en veel verschillende ervaringen opdoen. Hoeveel geld je verdient, hangt af van de branche waarin je werkt. Over het algemeen verdien je als uitzendkracht een goed salaris. Het is een misverstand dat je als uitzendkracht minder zou verdienen dan wanneer je rechtstreeks bij de betreffende werkgever werkt. De werkgever betaalt wel voor onze dienstverlening, maar dat staat los van het salaris dat jij ontvangt. Over het salaris gesproken: een groot voordeel van werken via Unique is dat je je salaris wekelijks krijgt uitbetaald. Een stukje maand overhouden aan het einde van je geld is dus verleden tijd!

Start met uitzendwerk en vergroot je inkomsten

Uitzendwerk is veel meer dan een tijdelijke bron van inkomsten. Je doet waardevolle kennis en ervaring op, wat een goede basis is om door te stromen naar een vaste baan. Zo tover je uiteindelijk jouw tijdelijke inkomen om naar een vast inkomen. Als je op zoek bent naar een manier om je financiële situatie te verbeteren, is uitzendwerk dus een goede optie. Bij Unique kunnen we je helpen met het vinden van een geschikte baan. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden om als uitzendkracht aan de slag te gaan? Schrijf je dan direct in. Zoek en vind een Unique uitzendbureau bij jou in de buurt als je nog vragen hebt. We helpen je graag verder!


Ook interessant om te lezen

Werk zoeken in Utrecht? Ontdek de 4 meest kansrijke sectoren

Wil je weten waarom Utrecht een fantastische woon- en werkplaats voor jou is? En ben je benieuwd naar de meest kansrijke sectoren in Utrecht? Lees dan snel verder!
19-5-2023

Hoe je Eindhoven kunt gebruiken als springplank voor je carrière

Eindhoven is een bruisende stad vol met mogelijkheden voor werkzoekenden. Of je nu net bent afgestudeerd, een carrièreswitch overweegt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, er zi...
11-5-2023