26-1-2024

Future proof werven met Unique: ons verhaal

Future proof werven met Unique

Het aantrekken van talent is een uitdaging, vooral in de huidige arbeidsmarkt. Bij Unique geloven we in meer dan 16 persoonlijkheden – in Nederland alleen al ruim 17 miljoen om precies te zijn! Wij focussen niet alleen op diploma's of cv’s, maar ook op de dieperliggende persoonlijkheid en eigenschappen van elke kandidaat. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we al duizenden succesvolle matches gemaakt.

“De flexmedewerkers van Unique zijn precies de mensen die we nodig hebben.” 

Katinka Schouten, programmamanager Supply Chain bij FM Group   

Wat maakt Unique... Uniek? 

In de dynamische wereld van werving en selectie staat Unique voor uniciteit! Maar wat maakt ons nu echt onderscheidend? Ons unieke karakter komt tot uiting in het gebruik van innovatieve wervingsmethoden, waaronder:   

Talentscan: een diepgaande blik op talent: Afgelopen jaren zijn er al meer dan 1.000 talentscans afgenomen. De Talentscan overstijgt traditionele selectiemethoden. Het stelt ons in staat de perfecte match te vinden door diep in te gaan op individuele talenten en eigenschappen. Hierdoor kijken we verder dan  papieren kwalificaties, maar waarderen we ook die unieke waarde die een kandidaat met zich meebrengt.   

‘Dankzij de talentscan weet ik waar mijn kracht ligt en vond ik de baan die echt bij mij past.’

(Bas uit Hilversum)   

Uniqueverse: een nieuwe dimensie in werving en selectie: Het eerste uitzendbureau in de metaverse brengt talent en organisaties samen. Speciaal gericht op jonge professionals, maakt de Uniqueverse slim gebruik van technologie en menselijk inzicht. Hierdoor wordt het voor kandidaten eenvoudig om anoniem en zonder gedoe contact te leggen met onze recruiters.   

Objectief werven: de sleutel tot de juiste kandidaat 

Bij Unique zijn we ervan overtuigd dat gelijke kansen voor iedereen de sleutel vormen tot het ontdekken van het allerbeste talent:    

  • De focus ligt op het selecteren van de juiste kandidaat op objectieve gronden. 
  • Elke sollicitant krijgt een eerlijke kans, ongeacht achtergrond of ervaring. 
  • Het resultaat is een inclusieve werkomgeving waarin diverse talenten, zowel starters als professionals, samenkomen.   

Talentenpool: van administratieve tot juridische professionals 

Dankzij onze doelgerichte en objectieve aanpak hebben we een gevarieerde mix van gekwalificeerde kandidaten verzameld in onze talentenpool. Deze talentpool bestaat uit meer dan 50.000 kandidaten met ieder zijn of haar eigen profiel. Een gerichte focus stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij het vervullen van openstaande vacatures.  

Klaar voor de toekomst? 

Onze benadering van werving en selectie is niet alleen gericht op de huidige behoeften, maar ook op het voorbereiden van uw organisatie op toekomstige ontwikkelingen. Met meer dan 50 jaar ervaring en een groot netwerk aan talenten, begrijpen we dat de arbeidsmarkt voortdurend verandert. Daarom zorgen wij ervoor dat uw organisatie niet alleen vandaag, maar ook morgen succesvol is. 

Ook interessant om te lezen

Onboard flexmedewerkers effectief: 6 tips voor succes

De inzet van flexmedewerkers kan een waardevolle toevoeging zijn aan je bedrijf. Ze kunnen je helpen om pieken in de werkdruk op te vangen, je team te voorzien van gespecialiseerde vaardighe...
23-4-2024

Generatiemanagement: een bron van kracht

Door generatiemanagement toe te passen, kunnen je als organisatie de diversiteit binnen je personeelsbestand omarmen en deze omzetten in een bron van kracht en innovatie. Dit omvat het creër...
5-4-2024