17-4-2023

Talent aan het woord, Kim van Breukelen

Kim van Breukelen (24) is student en werkt sinds anderhalf jaar via Unique als medewerker bij het Service Center van ONVZ. Ze heeft veel klantcontact met verzekerden over bijvoorbeeld rekeningen, het eigen risico en informeert hen onder andere over bepaalde vergoedingen.  “Ik heb een leuke baan en werk, als het aan mij ligt, deze zomer én de komende jaren nog bij ONVZ!”

Naast haar studie tolk-vertaler Duits werkt Kim graag en veel. “Over drie jaar ben ik klaar met mijn opleiding. Geld verdienen is niet mijn enige drijfveer. Ik heb van jongs af aan gewerkt, omdat ik het leuk en belangrijk vind voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”  

Studie komt van pas

Mijn werk bij ONVZ matcht met mijn studie. “Mijn kennis en spreekvaardigheid van de Duitse en Engelse taal komen uitstekend van pas. Veel klanten van ONVZ zijn anderstalig en door mijn talenkennis kan ik de mensen die ik te woord sta op een goede en duidelijke manier helpen.” 

Goede match

“Ik vind uitdaging, openheid, heldere communicatie en goed contact met mijn collega’s en leidinggevenden het belangrijkste in mijn werk”, vertelt Kim. “Het maakt de werksfeer prettig en goed en het draagt ook bij aan een veilig werkklimaat. Persoonlijk vind ik dit een voorwaarde om mijn werk met plezier en goed te kunnen doen. En bij ONVZ zit het wat dit betreft meer dan goed.” 

Ontwikkelen en doorgroeien

Door haar werk kan Kim zich blijven ontwikkelen. “Ik ben nieuwsgierig, kies niet graag de gemakkelijkste weg en leer graag nieuwe dingen. Dankzij mijn teamcoach werk ik in het Service Center én bij een klantcontactteam voor zorgverleners, zoals ziekenhuizen, fysiotherapeuten, bedrijven en verzekeringsadviseurs over rekeningen van verzekerden.” Kim’s teamcoach helpt haar om telkens beter te worden in haar werk. “We luisteren regelmatig klantgesprekken terug en nemen door wat ik op welke manier nog kan verbeteren. Dat is prettig en leerzaam.” 

Prettige samenwerking

Als het aan Kim ligt, werkt ze komende zomer en tijdens en na haar studie bij ONVZ. “Het is een fijne werkgever. Na mijn afstuderen wil ik mijn toekomstige werk als tolk-vertaler combineren met mijn werk voor ONVZ. Verder ben ik ook tevreden over de samenwerking met Unique. Het contact en de communicatie met mijn contactpersoon is duidelijk, laagdrempelig en prettig!”

Ook interessant om te lezen

Onboard flexmedewerkers effectief: 6 tips voor succes

De inzet van flexmedewerkers kan een waardevolle toevoeging zijn aan je bedrijf. Ze kunnen je helpen om pieken in de werkdruk op te vangen, je team te voorzien van gespecialiseerde vaardighe...
23-4-2024

Generatiemanagement: een bron van kracht

Door generatiemanagement toe te passen, kunnen je als organisatie de diversiteit binnen je personeelsbestand omarmen en deze omzetten in een bron van kracht en innovatie. Dit omvat het creër...
5-4-2024