Werken via Unique

Vind de baan die net zo Unique is als jij

Wij helpen je aan een baan die bij je past. Dat doen we door verder te kijken. Verder dan je cv, diploma’s en naam. Want het zijn nou juist jouw talenten, karakter en die persoonlijke dingetjes, die je uniek maken. Daar hoort een baan bij die dat ook is.

Tussen meer dan 1.500 vacatures zit dé baan voor jou. Of je nu een eerste stap op de arbeidsmarkt maakt of juist een volgende stap wilt zetten.

Werk aan je werkgeluk

Het vinden van een baan waar je plezier in hebt, is cruciaal voor het vergroten van je werkgeluk. Wil je door blijven leren tijdens je werk? Of heb je juist een opleiding nodig voordat je aan de slag kunt? Misschien wil je gewoon thuis een cursus volgen. Unique helpt je, ook bij het uitzoeken of regelen van opleidingen.

Werken via Unique

Topwerkgevers

Bij Unique vind je dé baan die bij je past. Met topwerkgevers als ABN AMRO, a.s.r., CED, ING, Shell en UWV hebben wij altijd een passende vacature voor jou.

Opleiding & trainingen

Werk je via Unique? Dan krijg je van ons toegang tot meer dan 100 opleidingen die altijd passen bij dat wat jij wilt weten. Zo helpen we je om verder te ontwikkelen en sta je nooit stil.

Wekelijkse uitbetaling

Voor veel levensgenieters onder ons is het lang wachten tot het einde van de cashmaand. Dan is het wel zo lekker dat je bij ons wekelijks wordt uitbetaald.

Unique-talent

Op zoek naar een baan binnen jouw vakgebied?

Ontdek al onze vacatures in administratie, klantenservice of finance.

Kijk verder.
Unique Uitzendbureau