Schrijf je in voor deze locatie

Ben je op zoek naar de baan die net zo unique is als jij, maar weet je door het grote aanbod aan vacatures niet goed wat bij je past? Wij gaan je helpen! Door verder te kijken dan alleen het cv vinden we de baan die écht bij je past. Vul het onderstaand formulier in en schrijf je in voor arbeidsbemiddeling  bij deze Unique locatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vacatures van deze vestiging

Op zoek naar een nieuwe baan in Utrecht? Bij Unique Uitzendbureau Utrecht staan we voor je klaar om je te helpen. Of je nu meer wilt weten over werken via Unique of direct op zoek bent naar vacatures, neem contact met ons op of schrijf je in bij onze vestiging.

Als uitzendbureau in Utrecht bieden wij een breed scala aan vacatures in de regio. Of je nu in Nieuwegein, Woerden, Zeist, Maarssen, Bilthoven, of Breukelen wilt werken, Unique heeft de juiste vacatures voor jou. Je kunt eenvoudig online bij ons inschrijven of langskomen op onze vestiging, gelegen aan het Herculesplein 100, 3584 AA Utrecht.

Unique Uitzendbureau Utrecht is er om jou te helpen de baan te vinden die perfect bij jou past. We gaan verder dan alleen jouw cv, diploma's en naam. We kijken naar jouw unieke talenten, karakter en persoonlijke eigenschappen. Het zijn juist die dingetjes die jou uniek maken en verdienen een baan die daarbij aansluit. Als je moeite hebt om zelf de juiste baan te vinden die echt bij jou past, schrijf je dan in bij Unique Uitzendbureau Utrecht en wij gaan samen met jou op zoek.

Waarom zou je Unique inschakelen bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Het voordeel van Unique is dat we maatwerk leveren en jou als persoon centraal stellen. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen, zodat we een baan kunnen vinden die niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden en ervaring, maar ook bij jou als individu.

Bekijk onze vacatures in Utrecht en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn. Neem contact met ons op via utrecht@unique.nl of bel 0302736100. Unique Uitzendbureau Utrecht is jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar werk in Utrecht.

Huis Ter Heide

HR Trainee

Als Trainee krijg je de kans om zowel op locatie als digitaal onderzoek uit te voeren bij onze klanten. Met jouw vakinhoudelijke HR kennis verzamel je waardevolle data en voer je nauwkeurige controles uit. Deze verzamelde gegevens draag je vervolgens...
 • Salarisindicatie
  € 2.600 - € 3.000
 • Dienstverband
  Vast
 • Opleiding
  HBO
Utrecht

Logistiek medewerker Defensie

Ben je opzoek naar een Logistieke functie binnen de overheid? Dan is deze functie zeker weten iets voor jou!Als Logistiek medewerker bij het Ministerie van Defensie speel je een belangrijke rol binnen het cluster Assortimentsmanagement & Voorraadbe...
 • Salarisindicatie
  € 3.572 - € 3.573
 • Dienstverband
  Tijdelijk
 • Opleiding
  MBO 3/4
Utrecht

Administratief medewerker defensie

Als Administratief Medewerker bij Defensie speel je een essentiële rol in het ondersteunen van diverse processen binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve taken, gericht op de realisatie van aanvragen, h...
 • Salarisindicatie
  € 2.550 - € 2.950
 • Dienstverband
  Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Opleiding
  MBO 3/4